Satış Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ataşehir)
  • Dekorasyon & İç Mimarlık

GENEL NİTELİKLER

Eta Yapı A.Ş. Alman disiplini ve planlamasının vermiş olduğu özgüvenle “ Sektöründe En İyisi ” olmak hedefiyle yola çıktığımız aynı iş disiplini ve ahlakına sahip ekip arkadaşlarımızla 2003 yılında “Kış Bahçesi Tasarımı, Üretimi, Montajı ve Servis” hizmetlerinin verilmesi amacıyla kurulmuş bir Anonim Şirkettir.

Eta Kış Bahçesi 2003 yılında gerçekleşen kuruluşun ardından çok kısa bir sürede iç pazarda hedeflediği konuma ulaşarak kendi sektöründe lider bir konuma oturmuştur. Eta’ da tek hedef vardır “ En İyi ve En Kaliteli Kış Bahçesini Üretmek” bunu yaparken Bilimsel Veriler esas alınarak hem malzeme seçimi hem üretim prosesi Alman DIN ve İngiliz BBA normları çerçevesinde yapılır. Kendimizi eğitmek birinci önceliğimizdir. Toplantılarımızda Bilimsel Veriler haricinde Deneme-Yanılma yöntemiyle ve yaşanmışlıklarla öğrendiğimiz tüm geri bildirimler tüm ekip arkadaşlarımız ile bilgi verileri olarak paylaşılır. Düzenli olarak Almanya ve İngiltere merkezli tedarikçilerimizin Teknik Departmanlarından yüz yüze ve online olarak eğitim programları organize ediyoruz. Kullandığımız programları yine Almanya ve İngiltere Merkezli programlardır. Eta Kış Bahçeleri en çok Alman ve İngiliz Kış bahçesi sistemleriyle ön plana çıkmaktadır. Alman DIN ve İngiliz BBA normlarında üretilen bu sistemlerde tüm profil ve aksesuarlar Almanya ve İngiltere’den gelmektedir. Eta Kış Bahçelerinin en önemli özelliği sistemlerin tam izolasyonlu olmasıdır. Bu Kış bahçelerini müşterilerimize sunarken Mimarlık ve Mühendislik formasyonumuz yanında arzu ederlerse 30 yıllık Kış bahçesi tecrübelerimizle tüm tasarım ve konfigürasyon hizmetini de müşterilerimize sunuyoruz. Yani ürünü alırken sadece ürünü değil 30 yıllık ve binlerce adetlik Kış bahçesi üretim ve montaj tecrübemizden de faydalanmış oluyorlar. Tasarım ve Konfigürasyon aşamasında müşteri beklentilerini öğrenmek, maksimum fonksiyonellikle birlikte minimum maliyeti optimize etmek bizim en büyük hedefimiz.


2-) ELEMAN GENEL NİTELİKLER

*Üniversite mezunu olmak. Tercihen üniversitelerin mimarlık, mühendislik, iletişim ve işletme fakültelerinden mezun olmak.

*Prezantabl ve diksiyonu düzgün olmak

*İkna etme yeteneğine sahip proaktif çözüm ve sonuç odaklı olmak

*İletişim becerisi yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı olmak

*Sıcakkanlı, konuşkan ve motivasyonu yüksek olmak

*Planlı, programlı, dakik yaşam ve çalışma disiplinine sahip olmak

*Sunum ve Satış yetkinlikleri yüksek olmak

*İkna etme yeteneğine sahip olmak

*Sunum ve satış yetkinlikleri yüksek olmak

*Müşteri ziyaretleri yapacak müşteri potansiyellerini araştıracak ve raporlayacak olmak

*Anadolu yakasında ikamet etmek

*Sürücü Belgesi olmak ve aktif araç kullanabilmek