Satış Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Başakşehir)
  • Üretim Makine ve Ekipmanları

GENEL NİTELİKLER

VEMA, Türkiye’de pnömatik devre elemanlarının seri üretimini ilk olarak gerçekleştirmenin ve 1970 öncesinden bu yana 50 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıyan, ülkemizin önde gelen kuruluşudur.

Bünyesinde, hammaddeden bitmiş ürüne kadar imalatın tüm aşamalarını gerçekleştirebilecek imkanlara sahip olan VEMA’da, uzun yılların deneyimi ile teknolojik bilgi birikimi harmanlanarak dayanıklı, uzun ömürlü, güvenilir ürünler, modüler yapı sayesinde geniş bir çeşitlilikle üretilmektedir. Üretim hayatına pnömatik şartlandırıcılar, valfler ve silindirlerle başlayan VEMA, bugün hidrolik ve genel otomasyon alanlarında da hizmet vermektedir. Standart ürünlerin yanısıra, özel otomasyon uygulamaları, mühendislik hizmetleri ve anahtar teslim özel projeler ile VEMA ülkemiz için katma değer üretmeye devam etmektedir.

İŞ TANIMI

Mevcut / potansiyel müşteri ve bayilere ziyaretlerde bulunmak

Hem firma içerisinde hem de dışarıda satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek

Müşteri ve bayilerle ilişkileri ve iletişimi yönetmek,

Müşteri ve bayi satış raporlarını hazırlayarak yöneticisine sunmak

Teklif verilmesi, siparişin alınması, planlamaya aktarılması ve daha sonra satışın ve sevkiyatın gerçekleştirilmesi aşamalarının takibini yapmak


Firmamız İkitelli OSBde metro, otobüs ve dolmuş duraklarına çok yakın mesafededir. Servisimiz bulunmamaktadır. Başvuracak adayları bu kriteri gözönüne almaları gerekmektedir.