Satış Pazarlama Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)
  • Seyahat Acentaları, E-ticaret, Sağlık Sigortası
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Travelgroup Tur. ve Tic. A.Ş, 50 yılı aşkın bir süredir turizm, sağlik, otelcilik, yazilim ve yayincilik sektöründe faaliyet göstermekte ve danışmanlık ve müşteri hizmetleri için çözüm merkezi niteliğindeki konumunu uzun senelerdir başarılı bir şekilde korumaktadır. Almanya'daki ofisler de dahil olmak üzere, dünya çapındaki 3 lokasyonumuz ile farklı marka isimleri altında kapsamlı bir portföy sunuyoruz.

10’u aşkın web sitemiz yılda 5 milyondan fazla ziyaretçi ile bu alanda en çok ziyaret edilen siteler arasında yer almaktadır.

Travel Group, bünyesindeki Uluslararası Sağlık Turizmi alanında faaliyet gösteren firmamıza Pazarlama ve Satış Uzmanı olarak görev alacak;

İleri derecede İngilizce - Almanca - İspanyolca bilen, Üniversite mezunu, Sağlık sektöründe en az 2 yıl deneyimli, sunum, temsil ve ikna yeteneği gelişmiş, tempolu, disiplinli ve esnek çalışma saatlerine uyabilecek, ekip çalışmasına önem veren, düzenli giyimine özen gösteren, güler yüzlü, iletişimi kuvvetli, ifade yeteneği yüksek, diksiyonu düzgün, prezantabl, çalışma arkadaşları aramaktayız.