Satış Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir(Konak)
  • Elektronik Yangın Sistemleri, Güvenlik Hizmetleri, İş Güvenliği Ekipmanları, Hizmet , Mühendislik Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Yangın güvenliği konusunda faaliyet gösteren firmamızda Teknik Servis ( Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri) kapsamında bizimle çalışacak takım arkadaşımızı arıyoruz.

Genel Nitelikler:

· Netsis ve Office Programlarını iyi derecede kullanabilen

· Askerliğini tamamlamış (Erkek adaylar için)

· Teknik Servis süreçlerine hâkim ve konusunda en az 2 yıl tecrübeli

· Analitik düşünme yapısına sahip

· İş programı, planlama ve raporlama yaparak tatbik edebilen,

· Koordinasyon ve iletişim becerileri yüksek

· Sorumluluk bilinci yüksek ve sonuç odaklı

· Sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen

· İzmir de ikamet eden



İş Tanımı:

1. Satış, Sipariş, Proje, Teknik Servis, Montaj ve Lojistik faaliyetlerinin
Satış stratejilerimiz doğrultusunda müşterileri ihtiyaç ve beklentileri ile standartlarımıza uygun ürün ve hizmet sunmalarına katkı sağlar.

2. Müşterilerimizin kullanımındaki ürünlerimizin kontrol, dolum, bakım, onarım, yedek parça ihtiyaçlarını giderip, sürekliliği olan değer odaklı işletmelerde yenileme ihtiyacını fark edip tercih edilmemizi sağlar.

3. Faaliyetlerini planlar iken Üretim Yöneticisi ve Lojistik yöneticisi ile iş birliği içerisinde, müşteri beklentileri ve kurumsal fayda dengesini gözeterek müşteri memnuniyetini sağlar.

4. Periyodik olarak müşteri ve saha ziyaretinde bulunarak müşteriler ile etkin bir iletişim kurar. Yeni yapılan tüm satışların Teknik servis portföyüne dahil edilmesini sağlar.

5. Mevcut müşterilerin memnuniyetini sağlamaya ve müşteri portföyünü geliştirmeye yönelik faaliyetleri Teknik Servis Yöneticisi ile birlikte planlar ve gerçekleştirilmesini sağlar.

6. Tahsilatların hedeflenen sürede gerçekleştirilmesi için belirlenen kurallar doğrultusunda ve Müşteri ilişkilerini yasal takip ile ticari dava gerektirmeyecek şekilde yürütür.

7. Müşteri isteklerinin belirlenebilmesi için müşterilerle görüşerek, gerektiğinde ürünlerin kullanım yerlerini ziyaret ederek, müşteri şartnamelerini
inceler, bakım sözleşmeleri hazırlar, müşteriler tarafından hazırlanmış sözleşmeleri müzakere eder ve Sözleşme Yönetimi Talimatı uyarınca belirlenen yetki çerçevesince imzalar / imzalanmasını sağlar.