Satış Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Hırdavat Sanayi, Yapı Malzemeleri, Ticaret , Mağazacılık (Ticaret)
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Sen de Al Nalburiye ailesine katılmak ister misin?

Biz Al Nalburiye ekibi olarak hırdavat, nalburiye, elektrik ve tesisat malzemelerinin yanı sıra birçok sektöre bağlı ürünlerin ticaretini yapmaktayız. Temsilcilerimizin hem malzeme tedarik, hem satış tarafından tecrübeli ve gelişime açık, araştırmacı bir kişiliğe sahip olmasını, kendine güvenen ve başarı odaklı olup firmamızı daha iyi seviyelere taşıyabileceğine inanmasını istiyoruz. Satışını yaptığımız hırdavat nalburiye malzemelerinde tecrübeli olmanız bizim başvuran adaylar arasinda seçimimizde önceliklerden olacaktır.

Fiyat teklifleri vermek, malzeme alımı ve sevkiyat takipleri, müşterilerimiz ile bağlantıda olmak, temsilcilerimizin esas işlerini oluşturmaktadır. Çalışmalarımızı şu an Workcube programı üzerinden yönetiyoruz.

Tecrübesi olmayan öğrenmeye açık erkek adaylarımızın ilk olarak çırak pozisyonunda satış temsilcilerimize yardımcı olması veya depomuz da sipariş hazırlama ekibimize yardımcı olması, kadın adaylarımızın da daha çok sekreterya işleri yönünden temsilcilerimize destek olup işleri en kısa sürede tecrübe etmesi beklenmekte.

Bahsettiğimiz nitelikler ve çalışma şekli sizler içinde uygunsa, ekibimize dahil olmak için pek de bir engel kalmıyor demektir.O zaman başvurunu yapabilir, en kısa zamanda inceleyeceğimiz cv'nle ilgili tarafımızdan geri dönüş alabilirsin.