Satış Temsilcisi / Mağaza Satış Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Hırdavat Sanayi, Yapı Malzemeleri, Ticaret , Mağazacılık (Ticaret)

GENEL NİTELİKLER

Sen de Al Nalburiye Ailesine katılmak ister misin?

Merkez ofisi Karaköy'de bulunan firmamızın Mağaza ve Kurumsal bölümünlerinde çalışacak takım arkadaşı arıyoruz. Biz Al Nalburiye ekibi olarak hırdavat, nalburiye malzemelerinin yanı sıra birçok sektöre bağlı ürünlerin ticaretini yapmaktayız. Ticaretimizi uzman kadromuz ve güçlü bir ekip olarak çok başarılı yaptığımıza inanıyoruz.

Firmamızda satış temsilcisi olabilmeniz için; hırdavat ve nalburiye ürünlerine, markalarına hakim olmanız birincil önceliğimizdir. AL NALBURİYE kalite standartlarına uygun, yapıcı iletişiminiz ile birlikte, bilgisayar ve ofis programları kullanım bilginiz orta- üst düzeyde ise firmamızda satış temsilcisi olmanız adına çok fazla bir engelimiz kalmıyor demektir.

Satış temsilcilerimize destek pozisyonu ile başlayacağınız ekip çalışmalarımızda 2 aylık bir süreç içerisinde firma çalışma prensiplerimize ve kurallarımıza adapte olabilmenin yeterli olacağını düşünüyoruz.

Sektörümüz olan hırdavat, nalburiye ürünlerinde tecrübeniz bulunmuyor ise başvurunuz yetiştirilmek üzere pozisyonunda; depolarımız, mağazalarımızda iş başlangıcı olmak üzere değerlendirilecektir.

Bahsettiğimiz nitelikler ve çalışma şekli sizler için de uygunsa, ekibimize dahil olmak için pek de bir engel kalmıyor demektir.O zaman başvurunuzu yapabilir, en kısa zamanda inceleyeceğimiz özgeçmişiniz ile ilgili tarafımızdan geri dönüş alabilirsin.