Satış Uzman Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Nevada Elektronik; kurulmuş olduğu 1993 yılından bugüne kadar telekomünikasyon alanındaki entegrasyon projelerine yansıttığı tasarım ve yüksek kalite ile Türkiye’nin her yerinden gelen talepleri en iyi şekilde çözüme kavuşturan, alanının lideri konumundaki şirkettir.

Bünyesindeki 100’e yakın çalışan ve geniş bayi altyapısı ile gelişimini her geçen gün devam ettiren firmamız, başarısını çalışanlarının profesyonel yaklaşımına ve işlerine olan tutkusuna borçludur.

Bu profesyonel ekibimizin bir parçası olmak üzere Tuzla'da bulunan Genel Merkezimiz için aşağıda nitelikleri belirtilen tam zamanlı çalışacak ‘’Satış Uzman Yardımcısı’’ aramaktayız.

  • Hayat boyu eğitimin önemine inanıyor ve bunu destekliyoruz. Bu doğrultuda adayların örgün eğitim veren üniversitelerin lisans programlarından mezun olmasını bekliyoruz. Sayısal bölüm mezunu ya da sayısal düşünme yeteneğine sahip olmanızı önemsiyoruz.
  • Müşteri memnuniyetinin işletmeler için temel kavram olduğunun farkındayız, bu sebeple iletişim becerileri gelişmiş, analitik düşünebilen, müşteri ihtiyacını ya da sorununu tespit edebilecek düzeyde müşteri odaklı çalışmamız gerektiğini biliyoruz.
  • Günümüzde hepimiz bilgisayar kullanıyoruz, ancak Office programları özellikle Excel'de tecrübeli ya da araştırıp öğrenme konusunda yetkin adayların değerli olduğunu düşünüyoruz.
  • Türkiye genelinde faaliyet göstermemiz nedeniyle adayların B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen olmasını bekliyoruz.
  • Erkek adayların askerliğini tamamlamış olmalarını iş sürekliliği gerekçesiyle tercih ediyoruz.

İŞ TANIMI


Neler Yapacağız?

  • Belirlenen hedefler çerçevesinde Türkiye genelinde yeni müşterilerin firmamıza kazandırılması amacıyla kararlı, planlı, özverili ve yoğun tempoda çalışacağız.
  • Telsiz haberleşmesi konusunda her zaman yeni bilgiler öğrenmeyi ve bu bilgileri somut çözümlere dönüştürmeyi daimi hedef olarak belirleyeceğiz.
  • Piyasa taleplerini iyi analiz edip periyodik olarak kendimizi yenileyeceğiz,
  • Her zaman daha iyiye ulaşmak amacıyla düşünecek ve doğru perspektifi belirleyeceğiz.

Siz de çalışma hayatına bizim gibi aynı pencereden bakıyor, satış konusunda bir kariyer planlıyor ve sektörün en köklü firmasında uzun soluklu bir tecrübe edinmek istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.