Satış Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Manisa(Merkez)
  • Cam Sanayi
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

· Şirket satış hedeflerini gerçekleştirmek için, ana strateji ve şirket değerlerine bağlı olarak sorumlu olduğu bölüm/bölge/ürünlerin tanıtımı için projeler geliştirir. Ürünün üretimi esnasında hangi proseste olduğunun takibini sağlar ve müşterilere bu konu hakkında bilgi raporlar, belirlenmiş stratejileri eksiksiz uygular.

· Şirketin stratejileri doğrultusunda, müşteri dosyası hazırlar, dönemsel olarak revize eder, raporlar, bu konuda ekip arkadaşlarını ve müdürünü bilgilendirir.

· Kendisine yazılı olarak sene başında verilen dönemlik hedeflerin gerçekleştirilmesinden sorumludur.

· Şirketin hedefleri doğrultusunda gitmesini sağlamak amacıyla, satış gerçekleştirme bilgilerini (IMS) değerlendirir ve projeler geliştirir, gerekli aksiyonu önerir/alır, bu konuda rapor hazırlar, müdürü tarafından onaylanan aksiyonu hayata geçirir. Teklifler için konuyla ilgili kişiler ile irtibatta olarak, müşterinin firmasındaki satış kanalları uzmanlarıyla beraber çalışır. Teklif ve term-in süreçlerini bir bir takip eder.

· Bölgesinde ve işyerinde, sorumlu olduğu ürünler ile ilgili hedefler doğrultusunda, planlı ve organize bir şekilde sunumlar gerçekleştirir.

· Sorumluluk alanında müşteriyle iletişim, ihtiyacın analizi, tedarik ve plan sürecini belirler. Fiyatlandırma, term-in ve ürün teslimi konusunda hedef alıcılarla doğrudan iletişime geçer.

Nitelikler

· Üniversite Mezunu

· Satış becerilerinin çok iyi olması

· Sürücü belgesi olması,

· MS Ofis kullanımına yatkın olması

· Analitik düşünce sahibi olması

· Sonuç odaklı olması

· İletişimin güçlü olması

· Ekip çalışmasına uyumlu olması