Service Sales Representative İş İlanı

İşveren Hakkında

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Active member of the Service team, your main mission is to promote and to sell PERKINS Service as well as Spare Parts through Service to local dealers and key customers, in order to contribute to the business volume and trade margin development.

You build and develop loyalty with key customers and identifies customers’ expectations and requirements in order to provide them with the relevant follow-up.

You identify potential Parts Dealer and Service points and audits them in order to build up a reliable POWER TK network, in your area (Izmir area).

You report to the Service Sales Manager located in Istanbul.

Servis takımının aktif bir elemanı ve teknik danışmanı olarak, bölgenizdeki müşterilerimiz için ilk muhatap siz olacaksınız. Başlıca göreviniz iş hacmi ve kar gelişimine katkıda bulunmak için müşterileri yedek parça kadar Perkins servislerine de teşvik etmek ve satışını yapmaktır.

Yapmanız gereken :

  • Önemli müşteriler ve yerel bayilerle bağlılık ilişkileri kurarak, bu ilişkileri geliştirmek. (çoğunlukla Tarım, İnşaat, Araç üstü ekipmanları, Endüstriyel makinal ve Jeneratör pazarları),
  • Onlara ilgili destek veya teknik çözüm sağlamak için, müşterilerin ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini saptamak ve uzun süreli ortaklıklar geliştirmek. (İhtiyaç halinde alacakların teslimatına kadar olan süreçte öneri, fiyatlandırma, takip gibi),
  • Ayrıca İzmir’deki tesislerden sorumlu olmak,
  • Özerk olarak çalışmak ve Istanbul’daki Servis Müdürü’ne rapor vermek.


Profile :

Showing a strong field commercial appetence, you have real technical skills in diesel engines. Well organised, your mechanical knowledge allows you to develop striking technical arguments as a real competitive advantage.

Your technical background as well as your sense of customer service allows you to customize a relevant offer for each single specific customer’s expectation.

English would be nice to have.

Our specialized training centre will support the maintaining and development of your technical skills

Company car, laptop and mobile phone provided.

Permanent employment agreement

Located in Izmir


Ana kriterlerimiz arasında dizel motorlar hakkında teknik bilgi ve beceri sahibi, teknik argümanları savunmak için yeterli derecede mekanik bilgi sahibi, kişisel gelişime açık, rekabetçi, sorunlar karşısında iyi organize olabilen ve ticari ilişkileri kuvvetli olması gerekmektedir.

Müşterinin her beklentisi için ilgili teklifi sunmanız konusunda müşterilerle aranızdaki iletişim ve teknik geçmişiniz size yardımcı olacaktır.

İngilizce bilgisi gerekli değil ancak tercih sebebidir.

Uzman eğitim merkezimiz, teknik bilgilerinizin gelişiminde ve devamlılığında size destek verecektir.

Şirket aracı, dizüstü bilgisayar ve cep telefonu temin edilecektir.

Sürekli İş Sözleşmesi

IZMIR için yeni iş imkanları