Servis Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Ambalaj

GENEL NİTELİKLER

Uluslararasi sirket icin Karton (oluklu mukkavva) Kutu yapıştırma makinelerinin bakım, servis, kurulum,montaj ve demontajı:

- Çalışma saatleri ici ve disi veya günü ne olursa olsun, sorunu çözmeye başlamak için derhal veya mümkün olan en kısa sürede müşteriye telefonla bildirimde bulunma zorunluluğu.

- Müşteri tarafından bildirilen sorunun, sorunun oluştuğu andan itibaren en geç 48 saat içinde ortadan kaldırılması yükümlülüğü.

- Musterinin yazılı veya sozlu bildiriminden hemen sonra Servisler Yoneticisine sorun hakkında bilgi vermek ve onay almak.

- Başlangıçta düzenli olarak ziyaret ettiği müşteriler listesinde olmayan bir müşteriden bir arama olması durumunda Servis Yoneticisine bilgi vermek ve islem icin onay almak.

- Servisten hemen sonra ve servisten en geç 24 saat sonra servis raporunu hazırlanmak.

- Müşteri tarafından fatura için gerekli tüm bilgilerle birlikte derhal muhasebe görevlisine imzalı rapor gonderilmek.

- Müşteriye yapılan her ziyaret ve telefon desteği için, 7 günlük bir rapor hazirlamak ve Servis Yoneticisine göndermek.

- Sirket aracın kullanım öncesi durumunu kontrol etme zorunluluğu. Arıza, hasar vb. durumlarda firma yöneticisine yazılı olarak bilgi vermek.

- İki haftada bir harcanan malzemenin durumuna ilişkin rapor hazırlamak ve Servis Yoneticisine sunmak. Bir önceki aya ait yedek parca kullanimi ve stok durumu raporunu hazırlamak, en geç ayın 5'ine kadar Servis Mudurune gondermek.

- Yedek parca ihtiyacini siparis edimesi icin Servis Mudurune yazili talepte bulunmak.

- Resmi dil ile sirket ici ve disi iletisimini saglamak.

- Turkiye ici ve disi ihtiyac halinde Servis Hizmeti vermek (Avrupa Serbest dolasimi pasaportu sart).

- Sirket Genel Muduru veya Yoneticiden verilecek diger gorevler.