Sevkiyat Görevlisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya(Döşemealtı)
  • Temizlik Hizmetleri
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Sevkiyat Görevlisi | Buket Yıkama | Antalya

Kurum Adı: Buket Yıkama Servis ve Tekstil San. Tic. A.Ş.

Departman Adı: Sevkiyat

Pozisyon Adı: Sevkiyat Görevlisi

Çalışma Türü: Tam Zamanlı - Sürekli

Şehir: Türkiye | Antalya | Döşemealtı

ŞİRKETİMİZ VE POZİSYON HAKKINDA:

Buket Yıkama A.Ş., otelcilik sektöründe saygı duyulan ve “mutlu çalışan-mutlu misafir” misyonuyla hizmet veren bir grup olan Barut Hotels’in kuruluşu olmak ayrıcalığına sahiptir. Hedefi; tekstil yıkama hizmetlerinin uluslararası gelişmiş ülkeler standartlarında gerçekleştirilmesi ve çağdaş teknolojinin ülkemize kazandırılmasıdır.

İnsanı ve doğayı koruyan bir hizmet anlayışını benimseyen Buket Yıkama, dünya standartlarında verimlilik esasına göre tasarlanan makine parkı sayesinde; enerji, su ve kimyasalları optimum seviyede kullanabilmektedir.

Çalışanlarımızı önemsiyoruz!

Fabrikamızda, çalışanlarımıza nefes alan, gün ışığı ile aydınlanan, ferah bir çalışma ortamı sunuyoruz. Başarısında çalışanlarının büyük bir rolü olduğu inancı ve insana değer veren anlayışla çalışmalarını sürdüren Buket Yıkama, sektörün lider markaları arasında yer almaktadır.

Yeni başarılara imza atmak için Gelin birlikte başaralım!

GEREKEN NİTELİKLER ve YETKİNLİKLER:

· Üniversitelerin tercihen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden en az Ön Lisans ve Meslek Lisesi Ön Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Lojistik bölümü mezunu,

· Etkin düzeyde MS Office uygulamalarını kullanabilen,

· Tercihen Logo Muhasebe programını bilen,

· Benzer pozisyonlarda en az 1 yıl tecrübeli,

· Vardiyalı çalışabilecek,

· Düzenli, titiz ve detaylara dikkat eden,

· Aktif olarak araç kullanan (B sınıfı ehliyet sahibi),

· Erkek adaylar için askerlikle ilişiği kalmamış “Sevkiyat Görevlisi” aramaktayız.

İş Tanımı: Buket Yıkama fabrikasında Sevkiyat Departmanında "Sevkiyat Görevlisi" pozisyonunda çalışacak, Üretim Departmanındaki tüm sevki ve hazır tekstillerin sevkiyatını gerçekleştirecek ekip arkadaşı arıyoruz.

GENEL YETKİ ve SORUMLULUKLAR:

· Otellerden gelen evrakları türüne göre ayırmak ve dosyalamak. Üretim veya diğer departmanlar adına gelen evrak veya malzemeleri gerekli yerlere teslim etmek.

· Fabrikaya gelen kirli tekstillerin, Otel tarafından beyan edilen tekstil adet sayılarını ve konteyner sayılarını opera sistemine girişini yapmak.

· Ofis içinde bulunan irsaliyeleri, faturaları, otel beyanlarını, tekstil ayrım tablolarını ve yol irsaliyelerini belirli bir düzende dosyalamak.

· Otellerden gelen tekstiller arasında stok kaydı bulunmayan tekstillerin, ölçü ve ağırlığını muhasebeye bildirerek stok açılmasını sağlamak.

· Fabrikaya gelen yeni tekstilleri teslim almak ve RFTT Sistemine tanıttıktan sonra üretime teslim etmek.

· Üretimden çıkan çipsiz ve çipli temiz tekstillerin; konteyner düzeni, otel levhası, paket etiketleri ve tekstil sayılarını kontrol ettikten sonra, sayıları opera sistemine girerek fiş kesmek.

· Üretimde bütün tekstilleri işlenen otelin, konteyner ve fiş sayılarını kontrol ederek sevk irsaliyesi kesmek.

Buket Yıkama A.Ş. çalışanlarına fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir. Bu anlamda tüm başvurular renk, ırk, cinsiyet, cinsel tercih, cinsel kimlik, din, malullük, yaş, kıdem, soy, ulusal ya da etnik kökenine göre ayrımcılık yapılmadan değerlendirilecektir.