Sosyal Medya Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Tuzla)
  • Bilişim Makine ve Ekipmanları, Servisler, İş Makineleri

GENEL NİTELİKLER

Tuzla’da bulunan firmamız için dijital pazarlama uzmanı aranmaktadır. seo, adwords ve wordpress konusnda orta düzey tecrübe istenmektedir. firmamızın web sitelerinin güncel tutlmasını sağlayacak, kurulu olan reklam hesabını yönetecek, web sitelerin takibini ve içerik güncellemelerini yapacak bir arkadaşa ihtiyaç vardır. alınması planlanan arkadaştaki en çok aranan özellik; kendisini sürekli güncelliyor ve geliştiriyor olması olacaktır.

-seo konusunda kendini geliştirmek isteyen, güncel gelişimleri takip eden ve içerik oluşturmayı bilen(temelde istenen bu seviyedir. )
-verilecek olan içerik listesini düzenli olarak oluşturabilecek, seo uyumlu içerik yazabilen, daha önce yazdığı makalelerden örnek gösterebilen.
-kurulu olan google ads hesabını günlük kontrol edebilecek, gelen arama verilerini değerlendirip hesap verimliliği sağlayabilecek kadar google ads bilmeli.
-google search console, google analytics, ahrefs vb. ölçümleme ve tarama araçlarını kullanabilmeli, mevcut veya oluşabilecek hataları analiz edip düzenleyebilecek kadar bu araçlara hakim olmalıdır.
-wordpress'te bulunan sayfa yapıcıları kullanabilen, gerektiğinde seo uyumlu kurumsal yapıda web siteleri tasarlayabilen.
-hosting hesabındaki basit süreçleri yönetebilecek, oluşabilecek problemlere çözüm sağlayabilen bir ekip arkadaşı aramaktayız.
sigara içmeyen arkadaşlara ayrı bir ilgimiz oluyor:)
uzaktan hizmet almıyoruz.