Stajyer İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Yalova(Altınova)
  • Tarım / Ziraat
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER


YK Flowers 2018’de Osman YANIK ve Oral KORURLAR tarafından kuruldu ve çok kısa bir zaman içerisinde çiçekçilik endüstrisine damgasını vurmaya başladı. YK Flowers’ın kuruluş amacı; üretici ile satıcı arasındaki koordinasyonu sağlayarak, tüketiciye kaliteli ve sağlıklı ürünleri en uygun fiyata sunmaktır. Yalova Tavşanlı ve Romanya Bükreş’teki tesislerimizi uluslararası standartlarda 40 yıllık sektör tecrübesiyle inşa ettik.

YK Flowers olarak; başta küresel perakende devi IKEA olmak üzere zincir marketlere; ürün temin ediyoruz. Ürün planlaması yapıyor ve programlama hizmetleri veriyoruz. Ürün kalitesini korumak ve artırmak için; üreticilere çevreye saygılı, insana önem veren, kaliteli ürün üretmeye teşvik ediyor ve bu konuda eğitimler veriyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri üretiyoruz, çalışanlar için uygun çalışma ortamları sağlayarak, tüketiciye ulaşana kadar bitkinin sağlıklı bir şekilde sevk edilmesini sağlıyoruz.

YK Flowers; güven ve saygı karakteristiğini işinin temeline yerleştirmiş, açık fikirli çalışanlarıyla ve girişimci ruhuyla ulusal anlamda lider ve yanı sıra hızla değişen ekonomik koşullara, teknolojik gelişmelere ve stratejik yapılanmalara uyum sağlayarak ve tüm bunları gerçekleştirirken var olan faaliyetlerin koşullar ne olursa olsun duraksamadan devam ettirerek Bitkilerin dünyasında küresel bir Türk şirketi olmak için yola çıkmıştır.

Yalova Tavşanlı lokasyonunda yer alan şirketimizde Üretim, Dış Ticaret, Satın Alma,

Muhasebe, İnsan Kaynakları, IT, Satış, Lojistik, Kalite Departmanlarında İstihdam edilmek üzere Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır;

Genel Nitelikler:

· Üniversitelerin ilgili bölümlerinde ikinci, üçüncü veya dördüncü sınıf öğrencisi,

· Yaklaşık 1 yıl boyunca haftanın en az 3 günü devam edebilecek,

· MS Office programlarına hâkim,

· Gelişime ve öğrenmeye açık.