Statiker Kıdemli Proje Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Mühendislik Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Statiker Kıdemli Proje Mühendisi

ATTEC

Genç, dinamik ve tasarım odaklı mühendislik ekibimize enerjisi yüksek bir oyuncu arıyoruz. Rahat, sıcak ve uyumlu çalışma ortamı sağlanmaktadır.

Ulusal ve uluslararası strüktürel projelendirme yapan butik mühendislik firmamız, İstanbul Anadolu yakasının en güzide semtlerinden birindedir.

Proje firmamız her türlü yapısal malzeme ile uzman olarak çalışmaktadır. Özellikle çelik ve ahşap yapılar, yeni ve tarihi kagir, kompozit yapılar ve betonarme yapılarda strüktürel tasarım firma içinde yapılmaktadır. Ek olarak saha uygulamasının kontrolünde uzmanlığımız bulunmaktadır.

Kendisini geliştirmeye açık, merak eden, inşaat mühendisliği mezunu, tercihen yapı mühendisliğinde yüksek lisansını tamamlamış, İngilizce teknik iletişim ve yazışma yapabilecek düzeyde, 3D strüktürel analiz, geometrik ve özellikle çelik imalata dönük modellemede yaygın yazılım paketlerine hakim, yabancı yönetmeliklerle çalışmış ve İngilizce kaynaklarda araştırma yapmaya uygun, mevcut mühendislik ekibi, dış kaynak ve iç kaynak teknik resim ve 3D modelci arkadaşlarımızla uyumlu çalışabilecek, statik projeyi ve 3D modeli mimari ve elektromekanik disiplinler ile koordinasyon yapabilecek, adımıza Türkçe ve İngilizce toplantılara katılabilecek, projeyi mühendislik müdürü ve direktörümüzün kontrolünde kendi başına yürütebilecek, proje sorumluluğu alabilecek adayların özgeçmişlerini göndermelerini rica ederiz.