Sürat Kargo A.Ş. Operasyon Uzmanı/Uzman Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Konya, Sakarya, Samsun, İstanbul(Asya)
  • Dağıtım Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Genel Nitelikler:

· Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden mezun,

· Operasyonel süreçleri yürütme yeteneğine sahip,

· MS Office uygulamalarına hâkim,

· Aktif araç kullanabilen,

· Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,

· Ekip çalışmasında başarılı,
Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,

İş Tanımı:

· İşyeri ve araçlarının fiziki durumlarının uygunluğunu kontrol eder.

· Bağlı bulunduğu bölge müdürlüğüne verilen operasyon hedeflerinin gerçekleştirilmesi, operasyon kalitesinin yükseltilmesi, kapasite kullanımının arttırılması ve maliyetlerin düşürülmesi için çalışmalar yapar, önerilerde bulunur.

· Kayıp/hasar tazmin işlemlerini takip eder.

· Bağlı birimlerin devir kargo kontrollerini yapar, sorunlu duruma düşen kargoların ve faturaların çözümü için gerekli girişimlerde bulunur.

· Bağlı birimlerle ilgili hatlardaki ulaşım sürecini takip eder; varsa ulaşım ile ilgili yeni hat açılışı, hat revizyonu veya rota/güzergâh değişiklikleri önerilerinin analizi ile alternatif çalışmaların hazırlanmasını ve sunulmasını sağlar.

· Birimlerde kullanılan şirket, sözleşmeli veya kiralık araçların belirlenen çerçevede kiralanması işlemini sağlar, talimat ve prosedürlere uygunluğunu takip eder; sözleşmelerin ve gerekli evrakların hazırlanarak onaya sunulmasını ve araç dosyası oluşturarak takibini sağlar.