Talaşlı İmalat Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

1987 yılından beri talaşlı imalat sektöründe CNC ve mekanik otomatlarla çubuktan parça imalatı yapan firmamızda görev alacak bakımcı arayışımız bulunmaktadır.

Çalışma Şartları

Fabrika 2 vardiya sistemi ile çalışmaktadır. Hafta içi gündüz vardiyası 07.30 – 17.30, gece vardiyası ise 21.30 – 07.30 saatleri arasında çalışmaktadır. Üretim yoğunluğuna bağlı olarak hafta sonu mesai olabilmektedir. E-5 Maltepe Köprüsü’nden itibaren servisimiz bulunmaktadır. Servis güzergahına uyamayanlara yol ücreti verilmektedir. Gece vardiyasında saat ücreti +%30 ek ücretlendirmeye tabiidir. Cumartesi +%50, Pazar günleri ve resmi tatillerde çalışılması durumunda +%100 ücretlendirme uygulanmaktadır. Maaş seviyesi kişinin bilgi, beceri ve çalışma performansına göre değişiklik göstermektedir.

Belirtilen çalışma şartlarını benimseyecek faydacı, katma değer yaratan, destekleyici, çözüm odaklı, hakkaniyetli, şeffaf, katılımcı, dakik, disiplinli, dürüst, özverili, uygulayıcı, sadakatli, saygılı,

Yasaların ve firma kalite sistemi çerçevesinde firma içerisinde veya firmanın temsil edildiği alanlarda disiplin yönetmeliği ve İSG kurallarına uyacak takım arkadaşları aramaktayız.

TALAŞLI İMALAT ELEMANI İŞE ALIM ŞARTLARI

Gerektiğinde mesaiye kalabilecek,

Dinamik, iletişim becerileri yüksek ve mesleki gelişime açık,

Askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli,

Gebze / Darıca bölgesinde ikamet eden,

İş Tanımı

Tezgah talaş arabalarının talaşhaneye boşaltılması,

Tezgahların yağ takibinin yapılması,

Belirlenen periyotlarda tezgah tavalarının talaş ve yağ temizliğinin yapılması,

Üst amirlerin talimatlarını yerine getirmek,

Şirket içi eğitimlere katılmak, hedeflenen yetkinlik seviyesine ulaşmak,