Tanıtım Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)
  • Sağlık

GENEL NİTELİKLER

İzmir Genetik


Firmamız, Kadın Doğum, Yeni Doğan, İç Hastalıklar, Dermatoloji, Kardiyoloji ve Onkoloji alanında birçok ileri teknolojik Genetik Testi ülkemize, gerekli uzmanlık ve hassasiyet ile kazandırmayı amaçlamaktadır.


Yurt dışında (Chicago, New York ve Londra) da faaliyetleri bulunan firmamız yeni nesil genetik testlerin gerekli uzmanlık dahilinde ülkemize kazandırılması için büyük çaba sarf etmektedir.


İş Tanımı:


Genetik Test Aktif Tanıtım-Pazarlama-Satış alanında, pazarlama ağımızı genişletmek ve geliştirmek üzere, İZMİR, ANKARA VE İSTANBUL'da ikamet eden veya edebilecek olan Ürün Uzmanı çalışma arkadaşları aramaktayız.

Sağlık sektörümüzde, özellikle genetik test ve analiz alanında mevcut büyük boşluğu doldurmak amacıyla kurulan şirketimizin şimdiki ve gelecekteki ürünlerinin pazarlamasını yapabilecek adayların başvurmalarını rica ederiz.


Aranan nitelikler:


Sağlık ya da Satış-Pazarlama ile alakalı en az Ön Lisans programı mezunu olmak. Kan alma sertifika ve eğitimi olması bir artıdır.

İletişim ve Muhakeme becerileri gelişmiş,

Satış-Pazarlama alanında en az 2 yıl deneyimi bulunan,

Sağlık sektöründe (Kadın Doğum ve Perinatoloji alanında) yaygın bir hekim iletişim portföyü ve deneyimi olan,

Gerekli eğitimleri aldıktan sonra genetik testlerin pazarlaması sırasında gerekli ileri teknolojik bilgiye hakim olabilecek,

Yeni bir ürünün piyasaya girişi sırasında ihtiyaç duyulacak sabır, azim ve isteği gösterecek,

Orta-İleri düzeyde İngilizce okuma/anlama yeteneğine sahip,

Sektör ile ilgili yapılacak organizasyon, yurtiçi - yurt dışı tanıtım/fuar/sempozyum programlarında aktif rol alabilecek,

B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,

Ekip çalışmasına yatkın ve sosyal kabulü yüksek Satış Ürün Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

İlgili adayların başvurularını bekliyoruz.