Tasarım Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Yenimahalle)
  • Bilişim
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Tasarım Mühendisi

Biz Kimiz?

Ordulu Bilgi Teknolojileri olarak ülkemizin savunma sanayii sektöründeki ihtiyaçlarını milli çözümler üreterek karşılamaktayız. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, zenginleştirecek, verimliliğini ve beraberinde üretkenliğini artıracak ürün ve projelerin sağlanması adına son teknolojiler ile hizmet vermekteyiz. Son teknolojiyle tasarlanmış projelerimizle sektöre yenilik katmaktayız.

Sana Ne Sunuyoruz?

Dünya lider firmaları seviyesinde çalışma ortamları, alanında deneyimli ekip arkadaşları ve tecrübelerini her daim sunacak takım lideri, yeni fırsatlarla birlikte kendini geliştirme ve ekibine yenilikler katma fırsatı, amatör ruhunu kaybetmeden sektörde hızla büyüyen profesyonel bir firmada dinamik, özverili, heyecanlı ve her gün kendine yenilik katarak ilerleyecek çalışma hayatı ve kaliteli bir kariyer olanağı sunuyoruz.

İş Tanımı

Savunma sanayi alanında çalışmakta olduğumuz şirketimizde, İnsansız Hava Aracı projelerinde çalışmak üzere Tasarım Mühendisi olarak görevlerini yerine getirebilecek, özverili ve ekip çalışmasına uygun olarak, dinamik bir şekilde ekibe yenilik getirilmesi ve tasarımsal açıdan güçlü fikirlere sahip olunması gerekmektedir.

İstenilen Nitelikler

· Üniversitelerin Uçak Mühendisliği ya da Havacılık ve Uzay Müh. Bölümlerinden mezun,

· İyi derecede Catia Programını kullanabilen,

· Katı Modelleme ve Yüzey modelleme konularına hakim,

· İHA Tasarım projelerinde tecrübesi olan ya da en az 1 sene iş deneyimine sahip,

· Temel üretim bilgisine sahip,

· Tercihen savunma sanayisi sektöründe deneyime sahip,

Adaylarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Not: Başvuruları değerlendirilen ve uygun görülen adaylara Uygulamalı Mülakat uygulanacaktır. Uygulamalı mülakat içeriğinde çizim görevi olacak ve belirli süre içerisinde adayın geri dönüş yapması beklenecektir. Uygulamalı mülakatı geçen adaylarımız ile ikinci bir mülakatımız daha olacaktır.