Teknik Servis Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Kadıköy)
  • Konaklama ve Otelcilik

GENEL NİTELİKLER

· Doubletree by Hilton İstabul-Moda misyon ve vizyonu ile kalite hedeflerine uygun olarak departmanının sevk ve idaresini sağlamak, yönetim alanı içinde çalışma teknikleri, yönetsel, mali ve beşeri tüm konularda verimliliği, motivasyonu, tasarrufçu davranışı, kurumsal bağlılığı, iş disiplinini ve işçi sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uyulmasını en üst düzeyde tutmak için çalışmak.

· Bakım programları ve tarifelerini hazırlamak ve buna göre periyodik bakım hizmetlerinin yapılması ve aksamadan yürütülmesi . Teknik Servis Departmanında rutin olarak yapılması gereken kontrol, bakım, temizlik ve düzenlemeleri yaptırmak, bu işleri takip etmek.

· Yapılacak bakım işleri için gerekli malzeme ve personelin, önceden organize edilerek; Yedek parça kontrollerinin yapılması, stok durumunun kontrol edilmesi, bakıma alınacak makine teçhizat’ ın belirlenmesi ve tamir bakım yapılacak işler ile ilgili hazırlıkların yapılması, departmanlara bilgi verilmesi, koordine edilmesi ve hizmetlerin aksamadan yürütülmesinin sağlanmaak.

· Otel bünyesinde yapılması planlanan büyük çaptaki renevasyon, yenileme, tamir bakım vb. büyük çaptaki işlerin projelendirilmesi ve değerlendirmesinin yapılması; Teknik şartnamenin hazırlanması, Tahmini maliyetlerinin hesaplanması ve Genel Müdür’ e rapor edilmesi, Genel Müdür onayı aldıktan sonra, işin zamanında ve istenilen şartlarda yapılmasının sağlanması, ilgili departmanlarla koordineli olarak iş programının yürütülmesini sağlamak.

· Teknik hizmetler ve enerji harcamaları ile ilgili, yıllık bütçenin hazırlanması, bütçe ile gerçekleşen harcamaların karşılaştırılarak analiz edilmesi, sapma sebeplerinin araştırılması.

· Güvenlik Müdürü ile koordineli olarak otel bünyesinde yangın önleme ve müdahale programı hazırlamak, yangın önleme ve müdahale sistemlerini prosedürlere uygun olarak personele eğitimler vermek, kurtarma, yangın söndürme, koruma, ilk yardım ekiplerini kurmak , tatbikatları yapmak, yangın hidratlarını, yangın söndürme cihazlarını periyodik olarak kontrollerini yaptırmak.

· İnsan Kaynakları Departmanı ile koordineli departmanında çalışanların eğitim ihtiyaçlarını saptamak, hizmet içi eğitim olanakları sağlamak, Mesleki kuruluşlardan eğitim olanakları aramak ve bulmak, çeşitli eğitim kurumlarının hazırladığı eğitim programlarına ihtiyaçları doğrultusunda katılmalarını sağlamak, departman içinde olumlu fiziki, sosyal ve psikolojik ortamı yaratacak, hedeflere ulaşılmasında elemanlarını motive etmek ve verimliliği arttırmak.

· Tesiste konfor, mal ve can emniyeti, teknolojik gelişmeler ve tasarruf için gerekli her türlü tedbiri almak.

· Departmanıyla ilgili toplam kalite kayıtlarını tutup, kalite hedeflerini üç aylık ve yıllık olarak belirleyerek, aylık yapılacak olan performans ölçümlerini gerçekleştirip kalite temsilcisine rapor halinde sunmak.

· Teknik departman ve bazı konularda tüm otel personelinin eğitimini Eğitim ve Kalite Departmanıyla müştereken planlamak ve organize etmek.

· İşletmenin önündeki beş yıl için konfor, emniyet, yenileme, ilave, teknolojik gelişme ve tasarrufa yönelik yatırımlar ön görüş listelerini ve hesaplanmış bütçelerini yönetime sunmak üzere hazırlamak.

· İşletmenin toplam kalitesini daima ayakta tutmak üzere departmanının sorumluluğu altında bulunan günlük ve planlı işlerin aksamadan, gecikmeden ve kaliteli bir şekilde yapılmasını sağlamak.

· Ulusal ve uluslar arası standartların temini ve idamesi için gerekli araştırmaları yapmak ve bu hususların yerine getirilmesi için otel yönetimini zamanında uyarmak.

· Tüm resmi ve teknik kayıtların düzenli ve doğru bir şekilde tutulması için gerekli kayıt defterlerini kontrol form ve çizelgeleri temin etmek, tutturmak, kontrol etmek, aksaklıkları ivedilikle gidermek ve bu kayıtları gerektiğinde resmi makamlara, müşterilere ve ilgili olan tüm şahıs ve kuruluşlara ibraz edebilmek üzere muhafaza etmek.

· Tüm işletmenin planlı bakım otomasyon sistemini hazırlamak, uygulamak ve kontrol etmek.

· Tüm işletmenin günlük arızalarını onarmak üzere en uygun gerekli yöntemi diğer departman müdürleri ile işbirliği içinde kurmak, uygulamak, geliştirmek ve rapor etmek.

· Teknik departman çalışanlarının üstün kaliteli verimliliğini arttırabilmek amacı ile her türlü ekonomik tedbirleri almak.

· Teknik Departmanın işletme yönetimince ihtiyaç duyulan tespit edilmiş periyodik raporlarını doğru bir şekilde hazırlamak/hazırlatmak ve ilgili birimlere zamanında göndermek.

· Kayıt altına alınan belgelerin kolay ulaşılabilinecek bir şekilde arşivlenmesini sağlamak

· Her türlü teknik şartnameyi hazırlamak, verilen teklifleri incelemak, işletme yönetimine gerekli önerileri yapmak, işi yapacak olan firma, müteahhit, taşeron ve kişileri kontrat ve şartname esaslarına bağlı kalacak şekilde kontrol etmak, işlerin yüksek kalitede ve gecikmeden yapılmasını, test ve tecrübelerinin gerçekleştirilmesini devir ve tesliminin kurallara göre yapılmasını sağlamak.

· Departman yöneticisi kurumsal gözlemci olarak, departmanı haricinde çalışan diğer personeller ile ilgili gözlemlediği tüm olumlu/olumsuz olayları performans değerlendirme sisteminde veri olarak kullanılmak üzere İnsan Kaynakları Müdürlüğüne sözlü ve/veya yazılı olarak iletmek.

· Mesaisine zamanında gelmek ve gelemeyeceği olağanüstü durumlarda Genel Müdürü bilgilendirmek,

· Departmanının işleyişiyle ilgili çıkan / çıkarılacak tüm yönetmelik, talimat ve kurallara uyulmasını sağlamak.

·

Gerekli Eğitim ve Tecrübe

Öğrenim Durumu : En az Mühendislik Eğitimi veren Üniversitelerin Makine veya Elektrik bölümü mezunu olmalıdır.

Deneyim : En az 5 yıl benzeri otellerde Teknik Müdür olarak çalışmış olmalıdır.

Yabancı Dil : En az bir yabancı dil bilmelidir

Bilgisayar Bilgisi : Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilmek.