Tele-Satış Profesyoneli - Yeni Mezun İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)
  • İnternet
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Düğün.com olarak, çiftlerin düğün planlama ve hazırlık süreçlerini kolaylaştırarak, düğün kadar keyifli hale getirmek için çalışıyoruz. Sen de insanların hayatlarını kolaylaştırmaktan mutlu olan biri misin? Süper! Öyleyse kapımız sana her zaman açık.

Ekip olarak aşk ile çalışıp, harika işler üreten ama hayatın keyif veren ayrıntılarını da es geçmeyen bir şirketiz. Sen de, Galata ofisimizin sıcak ortamında Tele-Satış Profesyoneli olarak bizimle çalışmak istersen hemen başvur.


İşte Aradığımız Nitelikler:

· Yeni mezun ve satış alanında kariyer yapmak isteyen,

· İletişim becerisi yüksek, takım çalışmasına yatkın,

· Ses tonu etkileyici ve diksiyonu düzgün,

· Kendine güvenen,

· Dinamik, hedef ve sonuç odaklı,

· Kazanmayı çok isteyen ve motivasyonu yüksek,

· Öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye açık.


Yukarıda yazan özelliklere sahip olduğunu düşünüyorsan ve sektör ortalamalarının üzerinde bir kazanç hedefliyorsan, bu fırsatı sakın kaçırma...


Olanaklarımız

Yemek kartı

Özel sağlık sigortası

Start-up Cafeden sınırsız ve ücretsiz kahve ikramı

Her sabah ücretsiz kahvaltı ve gün içi atıştırmalıklar

Doktor ve diyetisyen desteği

Happy hour ve çeşitli etkinlikler



Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (¨Kanun¨) 10uncu maddesi kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Perador Bilişim ve Yazılım Hizmetleri A.Ş. tarafından hazırlanmıştır. Tarafınızın kariyer.net hesabı üzerinden paylaştığınız özel ve genel nitelikteki kişisel verileri işe alım süreçlerimizi gerçekleştirebilmek, tarafınızla iletişime geçmek ve taleplerinizin karşılanabilmesi amacıyla işlenmektedir. Söz konusu kişisel veriler, Kanunun 5/2/d-f bentlerinde belirtilen hukuki sebeplere dayanarak tamamen veya kısmen otomatik yolla işlenmekte olup tarafımızca hiçbir üçüncü kişi veya kuruma aktarılmamaktadır. Kanunun ¨ilgili kişinin haklarını düzenleyen¨ 11.maddesi kapsamında taleplerinizi, bize ulaşarak iletebilirsiniz.

Perador Bilişim ve Yazılım Hizmetleri A.Ş