Termal Sistem Modelleme Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Çekmeköy)
  • Eğitim, Üniversiteler
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği ve Turkiye'nin lider beyaz eşya üreticisi arasında gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı çerçevesinde Yüksek Lisans mezunu mühendis bursiyerler alınacaktır. Program burslu olarak yürütülecektir ve kabul edilecek bursiyer Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Doktora programı bünyesinde hem öğrenci hem de Araştırma Asistanı olarak çalışacaktır.

Program çerçevesinde yapılacak doktora çalışmaları beyaz esya akışlarının cok fazlı modelleme yontemleri ile analiz ve tasarimina odaklanacaktir.

Burs kapsamı: Öğrenim ücreti muafiyeti ve aylık 6000 TL araştırma asistanı maaşı. Doktora yeterlilik sınavını gecen bursiyerlere ayrıca burs artışı uygulanacaktır.


Adaylarda aranan kriterler:

1) Üniversitelerin Makine, Kimya mühendisliği veya benzeri bölümlerinden mezun

2) Yüksek lisans not ortalaması 3.3 / 4 ve üzeri

3) Çok iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce dil hakimiyeti

4) Termodinamik, akışkanlar mekaniği, ısı transferi ve sayısal yöntemler konularına hakim ve yüksek lisans tezinde bu konular bir veya birkaçı üzerinde çalışmış olması tercih sebebidir.

Yukarıdaki kriterlere uyan adayların başvurularını 21 Aralik 2021 tarihine kadar göndermelerini rica ediyoruz.

Başvurunun içermesi gereken dokümanlar :

1) İngilizce yazılmış motivasyon yazısı: Adayın proje başlıkları ile ilgili sahip olduğu tecrübeye veya motivasyonuna yer vermesi beklenmektedir.

2) Lisans ve Yüksek Lisans Transkriptleri

3) Yüksek Lisans tezi ve varsa tez ile ilgili makale(ler)

4) Varsa referans mektubu