Tesis Bakım-Onarım Sorumlu Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya(Konyaaltı)
  • Tersane / Gemi İnşa

GENEL NİTELİKLER

Tersanenin sahip olduğu makine, teçhizat ve donanım ile üretim tesislerinin amaç ve spesifikasyonlarına uygun kullanımını sağlamak, koruyucu bakım planlamasını yapmak, makine ve teçhizatlara ait yedek parça malzemelerinin stok yönetimi ve kontrolü, bakım ve onarımlarının uygun olarak yapılmasını sağlamak.

YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

Tersaneye ait hangar ve tesislerin, tezgah ve takım ihiyaçlarını, kapasite ve iş yükünü tespit ederek bu işler için alınması gereken tedbirleri ortaya koymak ve takibini yapmak.

Tersanede bulunan makine ve teçhizatın planlı bakım sisteminin (PBS) hazırlanmasını ve takibini yapmak.

Makine ve teçhizatın bakım ve onarım kayıtları ve çalışma saatlerini tutmak.

Tersane hangar ve ofisleri ile ofislerde bulunan ofis yardımcı ekipmanların (IT sistemleri hariç) arıza onarım, bakım tutum faaliyetlerini takip ve icra etmek.

Yapılacak yatırımların fizibilitesinin bölümlerle koordineli olarak hazırlanmasından yatırımın gerçekleşmesine kadar süreci planlamak, takip etmek, sonuçlandırmak, Serbest Bölge ile gerekli durumlarda irtibatı sağlamak.

Bakım ve onarımlarda kullanılması öngörülen yıllık bakım onarım sarf malzemeleri listesini hazırlamak ve iletmek,

Tersane sabit ve seyyar elektrik dağıtımı sistemlerinin her an faal olmasını sağlamak, gereken bakım ve onarımlarını yaptırmak.

Tersane yangın ihbar ve yangın söndürme sistemlerinin her an faal olmasını sağlamak, gereken bakım ve onarımlarını yaptırmak.

Tersane altyapı sistemlerinin her an faal olmasını sağlamak, gereken bakım ve onarımlarını yaptırmak.