The Oba Bodrum Gelirler Kontrolörü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Muğla(Bodrum)
  • Turizm

GENEL NİTELİKLER

GÖREV TANIMI VE NİTELİKLERİ

Muhasebe departmanının kontrolünde ve denetiminde olan tüm ünitelerin gelirlerini kontrol ederek rapor hazırlayıp Muhasebe Müdürüne bildirir.

Otelin tüm departmanlarının gelir ve giderlerini, kar/zarar tablolarını, mizanlardan izleyerek aylık ve yıllık karşılaştırmalar yaparak, raporlar hazırlar.

Faaliyet sonuçları ile ilgili olarak aylık raporlar, yiyecek ve içecek raporları, odalar departmanı ile ilgili istatistik raporları hazırlar.

Gelir ve giderlerdeki artış ve azalışları inceler ve nedenlerini rapor eder.

İncelemeler sonucunda belirlediği kaçakları önleyici tedbirleri raporlarında belirtir ve alınan tedbirlerin işlerliğini yerinde inceler.

Çalışmalarını ilgili bölüm amirleri ile koordineli olarak yapar.

Genel Müdürün istemiş olduğu her türlü analizleri yapar ve sonuçlarla ilgili raporlar hazırlar.

Otel faturalarının sıra takibini kontrol eder,fatura ve gelirle ilgili tüm evrakları dosyalar.

Otel tarafından düzenlenen tüm faturaları ,kredili faturaların fiyat ve voucher’e uygunluğunu,fatura dökümlerinin fatura tutarı ile uygunluğunu kontrol eder.

Mal alım ve giderleri ile ilgili tüm faturaların kontrolünü ve ilgili hesaplara dağıtımını yapar.

Gerektiğinde Maliyet Kontrolörü ile sayımlara katılarak, envanterlere yardımcı olur.

Housekeeping raporunu günlük olarak müşteri listesiyle karşılaştırır, aksaklıklarda Ön büro ve Housekeeping ile irtibata geçer, santral görüşmelerinin müşteri hesaplarına geçip geçmediğini kontrol eder.

Yasal evrak ve dokümanları takip eder, dosyalar ve arşivlerin doğru yapılması için gerekli kaynak tespitini yapar ve sonuçlandırır.

Departman içindeki ve diğer departmanlardaki personellerle iyi ilişkiler içinde olur.

Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISG Yönetim Sistemi gerekliliklerini yerine getirerek belirtilen talimat ve prosedürlere göre hareket eder.