Tıbbi Mümessil İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • İlaç Sanayi

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

Farmavet İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş DİSTİLEX bölümünde Gıda takviyesi kapsül ve şurupları ile Aromaterapi de kullanılan uçucu ve sabit yağlar üretmektedir.

Tarım bakanlığından gıda takviyesi olarak ruhsatlandırılmış ERİLEX, DİTREX, TRİBULEX, COMBİNEX, NAREX, C-ZİNDEX, HUMİNEX adlı 7 adet kapsül formundaki ürünümüz ve yine 7 adet inhaler koklama tüpü ile bir adet ağrı giderici Roll on ürünümüzün Hekim ve Eczacılara tanıtım ve satış aktivitelerinde bulunacak yeni arkadaşlar arıyoruz.

Adayların eczane teknisyenliği, hemşirelik, Tıbbi ve aromatik bitkiler, fitoterapi ve Tıbbi Mümessillik eğitimi gibi eğitimler veren meslek liselerinden veya yüksek okullarından mezun olmuş olması tercih nedenidir.

Sen de söz konusu eğitimlerden birini almışsan

Kariyerine satış odaklı yön vermek istiyorsan,

· Satış benim işim, sektörde benim de yerim olacak diyorsan,

· Kazan/Kazan ile Maaş + Yol + Yemek + Prim şeklinde çalışmak tam sana göreyse, hemen başvur.

· Satış temsilcilerimizin sabit bit maaşa mahkûm kalmalarını istememekteyiz. şirket prensibimiz sattıkça kazan yöntemidir. Bu sayede çalışan temsilcilerin gelirleri başardıkları oranda kazanma şansına sahip olacaklardır.

· Bu nedenle yeni başlayacak arkadaşlar asgari ücretle başlatılacak olup belirlenecek minimum kotayı tamamladıklarında primle ödüllendirileceklerdir. Sonrasında satışları arttıkça primleri de aratacak olup aylık gelirleri kendi çabaları oranında yükselebilecektir.

· Temsilcilerden dar bölge çalışmaları beklenecektir. ( örnek: Kadıköy -Bostancı - Ataşehir )

· Dar bölge çalışılması planlandığı için ulaşımın toplu taşıma ile yapılması istenecektir.

· 6-12 ay içerisinde gerekli performansı gösterip başarılı olan temsilci Bölge müdürü olarak atanacak olup 12 ayın sonunda araç tahsisi yapılacaktır.

** Yapılacak mülakatlarda kabul edilen adaylara eğitim verilecek olup, eğitim sonrası yapılacak sınavda başarı gösteren adaylar kadrolu olarak iş başı yapabilecektir.