Ticaret Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Holding / Şirketler Grubu

GENEL NİTELİKLER

Arkas Konteyner şirketimiz bünyesinde belirlenen prensipler çerçevesinde kendisine bağlı bölgelerdeki müşteri portföyünü oluşturmak, pazar yaratmak, acentelerin satış politikalarını belirlemek ve kontrollerini yapmak.

Pozisyona Özel Görevler

1. Arkas Konteyner’ın hizmet verdiği pazarlardaki gelişmeleri yakından takip ederek, strateji ve politikaların belirlenmesinde Ticaret Müdürü’ne destek verir; yeni pazarların bulunması için gerekli çalışmaları yapar; pazar paylarını arttırmak için gerekli gördüğü müşterileri bulundukları ülkelerde ziyaret eder ve raporlar.

2. Ticaret Müdürü’nün yönlendirmesi ile rakip hatların navlun politikalarını takip ederek Arkas Konteyner içinde gerekli düzenlemeleri zamanında yapar.

3. Ticaret Müdürü’nün yönlendirmesi ile acentelerin navlun taleplerini, Konteyner maliyetleri ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak karşılar.

4. Mevcut müşteri pörtföyünü korumak ve geliştirmek amacı ile yükleme acentesinden gelen raporları ve piyasadaki diğer kaynaklardan gelen bilgileri karşılaştırır.

5. Acenteleri gerektiğinde ziyaret ederek mevcut strateji ve politikalara uygun çalışıp çalışmadıklarını kontrol eder, acentalara gerekli uyarı ve tavsiyeleri yapar.

6. Artan yük miktarını gözönüne alarak Ticaret Müdürü ve Arkas Konteyner Lojistik departmanı ile koordineli bir şekilde konteyner ihtiyacını belirler .

7. Bütçe çalışmalarında Arkas Konteyner kendi konteynerleri ile yaptığı taşımalara ilişkin gerekli bütçe verilerini oluşturur ve taşımaların bütçeye uygunluğunu takip eder. Sapma durumunda Ticaret Müdürü ile koordineli olarak alınacak önlemleri belirler.