Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa
  • Bankacılık

GENEL NİTELİKLER

Ticari Bankacılık ailesine katılmak üzere, Bursa Ticari şubelerimize "Ticari Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi" arıyoruz. Garanti BBVA’nın bu alandaki başarılarına ortak olmak ister misiniz?

Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürlüğü Sorumluluk Alanı;

Bankanın mevcut müşteri veri tabanı, segmentasyon ve karlılık modelleri aracılığıyla Ticari işkolu hedef segmentine uygun pazarlama stratejilerini, stratejiye uygun pazarlama planları ve müşteri analitiği çalışmalarını oluşturmak, gerektiğinde revize etmek ile sorumludur.

Ticari Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi - (Yönetmen)

Görev Tanımı;

Ticari segmentli müşteriler ile olan ilişkileri kalıcılık esasına göre yönetir ve bankamızın müşterinin ana bankası olmasını sağlar. Mevcut müşterilerdeki banka payını koruyacak ve geliştirecek olup, müşteri karlılığını arttıracak şekilde ürün ve hizmetlerin satışını gerçekleştirmekten, yaygınlaştırmaktan, firmalar ile ilişkilerin yanı sıra grup firmaları ile olan ilişkileri de geliştirmekten, bankacılık hizmetleri konusunda danışmanlık yapmaktan, azami iş hacmine ve karlılığa ulaşılmasını sağlamaktan sorumludur. Deneyimi ve bilgi birikimi ile müşteri hizmetinde farklılık yaratmayı, müşteri ihtiyaçlarını tespit ederek gerektiğinde finansal ihtiyaçları doğrultusunda müşteriye özel finansal çözümler üreterek proaktif satış yapmayı, müşteri ve banka arasında portföy yönetiminin de ötesinde bir finansal çözüm ortağı ilişkisi geliştirmeyi amaç edinir.

Bu ekibe nasıl birini arıyoruz?

· İşbirlikçi ve çeşitliliği yüksek ortamlarda çalışmayı seven,

· Sonuç odaklı ve sorumluluk alan,

· Müşteri memnuniyetine önem veren,

· Karmaşık problemler için çözümler belirlemeyi seven,

· Etkin iletişim kurabilen.

Bu pozisyonda başarılı olmak için adaylarda aradığımız zorunlu ve tercihen kriterler ;

Zorunlu Kriterler;

· Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,

· Büyük Ticari- Ticari müşteri ilişkisi yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli,

· İyi derecede MS Office programları bilgisine sahip,

· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış /muaf.

Tercihen Kriterler;

· Üniversitelerin İşletme, Ekonomi veya Mühendislik lisans bölümlerinden mezun.

· Yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif olarak kullanabilen.


Görev tanımı ilginizi çekiyor ve yukarıda belirttiğimiz özelliklere de sahip olduğunuzu düşünüyorsanız Garanti BBVA ailesinin bir parçası olmaya ne dersiniz?


Hakkımızda

BBVA olarak, çağın olanaklarını herkese sunmak amacıyla dünya bankacılığının dönüşümüne öncülük ediyoruz.

35 ülkede, 72 milyondan fazla müşterisi olan küresel bir finans kuruluşuyuz. Dünyada 125.000'den fazla çalışanı bulunan ve her birinin kendi profesyonel kariyerinin kahramanı ve tasarımcısı olduğu bir bankayız.

Kurumsal sorumluluk yaklaşımımız ve iş modelimiz ile çeşitliliği ve finansal eğitimi ve kültürü destekliyoruz. BBVA'nın bir parçası olmak, kariyerinizi finans sektöründeki en yenilikçi şirketlerden birinde geliştirmek demektir.

Değerlerimiz

Değerlerimiz tüm çalışanlarımızı tanımlar, amacımızı gerçekleştirmemize ve tüm işlerimizi ve kararlarımızı yönlendirmemize yardımcı olur: Müşterimiz önceliğimizdir, büyük düşünürüz, tek bir ekibiz.

Çeşitlilik yaklaşımımız

Garanti BBVA olarak farklı bakış açılarına sahip çalışma arkadaşlarıyla gelişeceğimize, daha iyi bir çalışma ortamına ulaşacağımıza inanıyoruz. Eşit istihdam sağlamayı görev edinen bir kurum olarak çeşitliliği destekliyoruz. Çalışanlarımızın mesleki ve kişisel gelişimine fırsat sunan, kendilerini en iyi şekilde göstermelerini sağlayan, gelişimlerine odaklanan işbirlikçi ve kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmak için yeni adımlar atmaya devam ediyoruz.