Üretim Elemanı ( Yetiştirilmek Üzere ) İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

1976 yılında kendi bünyesinde kurulan atölye ile Türkiye kuyumculuk sektörüne giriş yapan grubumuz, bugün Türkiye’nin en güçlü altın, gümüş ve pırlantalı mücevher üreticilerinden ve ihracatçılarından biri olmaktan gurur duymaktadır.

1985 yılında kurulan Alexandra Gold, özellikle 14 ayar kırmızı altındaki başarılı üretimi, ürün çeşitliliği, hizmet kalitesi ve 21.yüzyılın gelişen teknolojisiyle kuyumculuk sektöründe bir ekol olup, yılların verdiği tecrübeyle kısa sürede birçok BDT ülkesinde ve Avrupa’da tanınmış bir marka olmayı başarmıştır.

Grubumuz 1999 yılında Hemera Fabrikası’nın kurulması ile kuyumculuk sektörünün her alanlında hizmet veren lider firmalarından biri olmuştur.Su an 3600m² alan üzerinde 300 çalışanı ve ileri teknoloji ile Alexandra ve Stones firmalarımızın üretimlerini gerçekleştiren Hemera aynı zamanda İstanbul Nuruosmaniye Vezirhan Caddesindeki mağazasında perakende ve toptan satış yapmaktadır.

Alexandra Gold 2010 yılında Laleli’de 1500 m2 kapalı alanı olan sekiz katlı binasında yeni ve modern toptan satış merkezini zengin çeşitleriyle öne çıkmış içerisindeMyra Gold ismi altında Online satış magazımızıda dahil etmiştir.

Hemera Kuyumculuk Topkapı’daki fabrikasında kendi tasarımı olan modelleri, ustun kalite anlayışı ile birleştirerek 5 kıta da, 30 dan fazla ülkeye hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra grup şirketimiz içerisinde15 ayrı Firmamız ile Otelcilik başta olmak üzere 5 ayrı sektörde de farkımızı ve kalitemizi koruyarak faaliyetlerimize devam etmektedir.



Bu Firma Sana Neler Katacak ?

Firmamız 30 ayrı Ülkede yaklaşık 45 seneyi aşan tecrübesi ile İhracat kanalında Türkiye birincilikleri olan ve bu alanda kendisini hala geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam eden bir firmadır. Çalışmaya başladığımızda bu tecrübelerimizden yararlanarak sana asla kaybolmayacak bir sektörde hem iş vermek hem de seninle bilgilerimizi paylaşarak seni bir meslek sahibi etmek istiyoruz.

Peki neden yetiştirilmek üzere personel alımı yapıyoruz ?

Firmamız ürünlerini İhracat kanalıyla satışa sunduğu için ürün kalitemiz Avrupa standartlarında olmak zorunda. Ancak sektörde bizim kalite standartlarımızda personel yok denecek kadar az.Bu nedenle öğrenmeye istekli, ve kendilerine öğrenebilmek için bir şans verilmesini bekleyen adaylarımızı kendi kalite standartlarımızda eğiterek onların iş hayatlarındaki gelişimlerine destek vermek ve belki de çok uzun yıllar onlarla bir aile olarak yola devam etmek istiyoruz.



Pozisyon için senden beklenilen nitelikler neler ?

Bu pozisyon için senden beklenilen şeyler çok basit .

  • Bir üniversiteden mezun olmuş olmak (bölüm fark etmeksizin )
  • Öğrenmeye açık
  • Hevesli , istekli
  • Çözüm odaklı
  • İş disiplinine sahip olmak ( işe saatinde gelip , genel iş kurallarına uyabilmen)
  • Öğretilen ve eğitimleri verilen bölümle ilgili olarak kendini her zaman öğrenmeye açık hissetmek


Bu bölüm için tecrübeli veya tecrübesiz adayların hepsi değerlendirmeye alınacaktır.

Olumlu olan adaylar ön görüşmeye geldiklerinde , yapacakları iş ve çalışacakları ortamda kısa bir deneme yaptırılarak iş ile ilgili fikirleri alınacaktır.