Üretim Planlama Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Küçükçekmece)
  • Tekstil

GENEL NİTELİKLER

Ağırlıklı yurtdışı müşteriler olmak üzere, müşterilerle olan diyalogları yürüterek, siparişlerin belirtilen termin tarihlerine ve adetlerine göre sevkiyatların yapılmasını sağlamak, organik ürün satışlarının uluslar arası sisteme kaydı ve takibi ile ilgili işlemleri yürütmek, müşterinin ürünlerle ilgili yaşadığı kalite ve evrak ile ilgili problemlerin çözümünü sağlamak.

Yukardaki tanıma göre,:Kolleksiyon ve sipariş üretiminin ne zaman ,hangi makinede,hangi sürede yapılacağını planlayıp,bu doğrultuda üretim çizelgelerini hazırlayıp,ilgili bölüm sorumlularına teslim etmek.

Üretim çizelgelerinin aksaksız yürütülüp,yürütülmediğini kontrol etmek,doğan aksaklıkları,ilgili kişilerle paylaşıp,çözüm bulmak.

Yönetimle,siparişlerin hangi aşamada olduğunu günlük,haftalık,aylık raporlarla paylaşmak.

Siparişler için gerekli hammadde,ambalaj malzemesi tespiti yapıp,satınalmaya bildirmek.

Tercihen Endüstri veya Tekstil mühendisliği lisans mezunu olmak.İngilizceyi (upper intermediate) müşterilerle konuşup,yazışacak düzeyde bilmek.Sorumluluk alabilecek yapıda olmak.Çözüm odaklı çalışabilmek.İşletme içinde, bölümler arası iş akışını bizzat yerinde görerek takip edecek aktiflikte olmak.