Üretim Planlama Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

HAKKIMIZDA

KOLİSPAK firması " oluklu mukavva koli, kutu ve ambalaj sektöründe " uzun yıllardır hizmet vermektedir. Bu süre zarfında edindiği tecrübelerle kendini geliştirmekte ve sektöründe öncü kuruluşlardan biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Tesisimiz, 3.000 m2 kapalı alan üretim merkezi ve sektöründe uzmanlaşmış kadrosu ile müşterilerimizin isteklerine uygun çözümler sunmaktadır. Makine parkurumuz farklı ölçü ve teknik özelliklerde üretim yapabilen geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
Firmamızın temel prensibi; tecrübeli tasarım ve imalat ekibiyle sorunsuz bir deneyim yaşamanızı sağlamaktır. Misyonumuz ise, kaliteli ve ekonomik üretim şekliyle müşteri deneyiminin kalitesini arttırmak ve müşterilerimize kendi istekleri doğrultusunda özel baskı ve tasarım olanağı sunmaktır.
Türkiye’nin tüm bölgelerinde yer alan müşterilerine kaliteli ürün, hızlı imalat süreci ve teslimat hizmeti sunmayı amaçlayan firmamız ayrıca Avrupa, Afrika ve Asya kıtaları başta olmak üzere Dünya’nın birçok ülkesine ihracat yapmaktadır. Gaziosmanpaşa’da bulunan fabrikamız merkezi konumu sayesinde sevk hızımıza, aynı zamanda hizmet odaklı yaklaşımımıza katkı sağlamaktadır.
2020 yılında ISO 9001 ve ISO 14001 sertifikaları ile KOLİSPAK, kalite konusundaki güvenilirliğini belgelemiş olmakla beraber bu standartları hassasiyetle uygulamaktadır.

Aranan Nitelikler
Firmanın idari kadrosunda görevlendirilmek üzere;
Satış, Planlama, insan kaynakları departmanlarına,

Tecrübeli veya Tecrübesiz,

B sınıfı ehliyeti olan ve aktif manuel araç kullanabilen
MS Office programlarına hakim,
Diksiyonu düzgün,
İnsan ilişkilerinde ve iletişimde başarılı,

Erkek adaylar için kesinlikle askerlik görevini tamamlamış,
Gelişime ve öğrenmeye açık.
Firmanın iş süreçlerini takip edebilecek
Saygılı ve sabırlı
Bay veya Bayan Ekip arkadaşları aranmaktadır.