Üretim Teknisyeni İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • Savunma Sanayi

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

Teknokar 2004 yılında savunma sanayine hizmet vermek için kurulmuştur ve Kahramankazan bölgesinde savunma sanayi için askeri harnes üretimi yapmaktadır.

Teknokar kurulduğu günden bu güne her daim öncelikle müşteri ve verimlilik odaklı üretimi benimsemiştir. Bu sayede müşteri portföyünü de genişleterek savunma sanayinde iş ortaklarına en iyi ve en kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için çalışmaktadır.

Teknokar savunma sanayinde kaliteli hizmet ve ürünü sunabilmek için teknolojik alt yapısını sürekli olarak geliştirmekte ve teknik personelini bu yönde eğitmektedir. Teknokar firma içerisinde Toplam Kalite Yönetimi prensiplerini yayarak bilinçli çalışanlarla kaliteli, güvenilir, teknolojiye uyum sağlayabilen, müşteri odaklı hizmet ortaya koyan bir firmadır.

Teknokar sahip olduğu ekipmanları,yoğun tecrübesi ve teknolojiyle paralel gelişen alt yapısıyla kendi bünyesinde tasarım faaliyetleriyle iş ortaklarına yardımcı olmaktadır.

Teknokar bünyesinde üretilen ürünlerin ara kontrol ve son kalite kontrollerinde standartları karşılaması amacıyla elektriksel testlere tabi tutmaktadır. IPC standardının ve müşteri istekleri doğrultusunda her türlü elektriksel ve mekaniksel testi yapabilme yeteneğine sahiptir.

Her daim müşteri ve kalite odaklı yaklaşımlarıyla insana ve ekipmana yatırım yapan Teknokar sürekli gelişip sektörün öncülerinden günümüzde ve gelecekte de aranan bir firma olmayı kendine hedef olarak belirlemiştir.

İŞ TANIMI

  • Teknik Lise, Meslek Lisesi ve/veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik-Elektronik, Mekatronik bölümlerinden mezun olmak,
  • Tercihen Kablaj konusunda en az 2 yıl tecrübeli,
  • Tercihen IPC-A-620, IPC-J-STD-001 eğitimi almış,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen,
  • Zaman yönetimine hakim, iletişimi güçlü, organizasyonel planlama yeteneğine sahip olan,

Üretim Teknisyeni takım arkadaşı aramaktayız.