Üretim Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Manisa(Turgutlu)
  • Gıda

GENEL NİTELİKLER

Abalıoğlu Balık ve Gıda Ürünleri A.Ş olarak; Denizli’de yer alan merkez ofisimiz, Denizli, Aydın, Manisa, Muğla, İzmir, Kayseri ve Mersin'de bulunan 16 farklı üretim tesisimizde, toplamda 600’ü aşan çalışanımızla; Su Ürünleri, Balık Yemi, Petfood ve Sofralık Yumurta alanlarında, tamamen özkaynaklarımız ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Yer aldığımız tüm iş alanlarında, üretim kapasitemizi ve satış hacmimizi her geçen gün arttırıyor; Amerika, İngiltere, Hollanda, İspanya, İtalya ve Almanya başta olmak üzere, 25’ten fazla ülkeye ihracat yapıyoruz.

Sektörde 50 yılı aşan deneyimi, çevik şirket yapısı, donanımlı insan kaynağı ve çalışanlarının kariyer gelişimlerine yönelik yaptığı yatırımlarla hızla büyümekte olan organizasyonumuzda Manisa-Turgutlu'da bulunan balık yemi üretim tesisimizde görevlendirilmek üzere Üretim Yöneticisi aramaktayız.


GENEL NİTELİKLER


-Üniversitelerin Gıda Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,

-Üretim alanında en az 5 yıl deneyimli

-Üretim süreçleri, planlama, raporlama ve operasyonel süreçlerde tecrübe sahibi

-Sözlü iletişim, ikna ve müzakere yeteneği gelişmiş, analitik düşünebilen,

-MS Office programlarını kullanabilen,


GÖREV TANIMI


- Şirket prosedürleri/hedefleri doğrultusunda üretim süreçlerini yönetmek,

- Sorumlu olduğu süreçleri iyileştirmek ve verimliliği arttırmak için çalışmalar yapmak ve uygulanmasını sağlamak,

- Sektörel gelişmeleri takip ederek ürün kalitesini ve çeşitliliğini arttırıcı projeler üretmek,

- Üretim Planı doğrultusunda üretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi için, Planlama ve Sevkiyat birimleri ile ortaklasa aksiyon almak,

- Haftalık ve günlük üretim planlamasını yapmak,