Ürün Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Mersin(Merkez)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Kimya, Araştırma Hizmetleri
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Labsert Hakkında:


Labsert, 2015 yılında sertifikalı referans maddeler ve analitik reaktiflerin üretilmesi amacıyla kurulmuş ve faaliyetine başlamıştır. Bu amaç doğrultusunda, alt yapı ve kalite çalışmaları tamamlanmış, inorganik ve organik kimya referans standartlarının ayrıca reaktiflerin imalatına başlanmıştır. Ürün portföyü olarak; spektroskopi ve kromatografi cihazlarında ( IC, HPLC, GC, ICP, MS grupları vb.), yaş kimyada ve iç kalite kontrol çalışmalarında en yaygın olarak kullanılan sertifikalı referans standart maddelerin imalatı gerçekleştirilmekte, ayrıca sürdürülen araştırma geliştirme çalışmaları ile yeni referans standartların ürün portföyüne eklenmesine devam edilmektedir. 2019 yılından itibaren, kurumsal hedefler dahilinde Quechers kitleri, SPE kartuşları ve mekatronik sistemlerin imalatına da başlanmıştır.


İş Tanımı:


Kimya laboratuvarı çalışmalarının planlanması, kimyasal sentez ve ön hazırlıkların idaresi, kalite sistemlerine uygun olarak çalışma kayıtlarının tutulması, bilimsel araştırma ve Ar-Ge çalışmalarının gerçekleştirilmesi, ürünler hakkında müşteri teknik desteğinin sağlanması.


Ön Değerlendirme Şartları:


- Tercihen üniversitelerin Kimya veya kimya mühendisliği bölümlerinden mezun.

- Yukarıdaki bölümlerin dışında iyi derecede ingilizce bilmek şartı ile üniversitelerin biyomedikal, gıda veya çevre mühendisliği bölümlerinden mezun olanların da başvuruları değerlendirmeye alınabilecektir.

- Mersin'de ikamet eden.


Temel Nitelikler:


Özellikle bilimsel araştırma yapmayı, makale ve kitap okumayı, dünyadaki gelişmeleri takip etmeyi kariyerinin bir parçası olarak görebilen ve kariyer gelişimi için günlük hayatına da bu çalışmaları adapte edebilmiş, İngilizce makale okuma ve e-posta yazabilme bilgisi olan, MS office programlarını kullanarak sunum ve rapor hazırlayabilen, iş hayatındaki zorluklara karşı soğukkanlı ve pozitif kalabilecek kadar özgüveni yüksek, hiyerarşik ve takım düzenine dahil olabilecek kadar da kurumsal üslup ve diksiyon bilgisine sahip çalışma arkadaşı arayışımız vardır.


Tecrübeler:


- Tercihen analiz laboratuvarlarında görev almış ve ISO 17025 kalite çalışmalarına dahil olmuş

- Tercihen ISO 9001 kalite yönetim sistemine hakim.

- Tercihen bilimsel tez ya da makale hazırlamış

- Tercihen ICP ve Spektroskopi alanında teorik ve /veya uygulama tecrübesine sahip


Başvuru:


Sadece kariyer.net üzerinden yapılan başvurular değerlendirmeye alınacak olup telefon, şahsi başvuru vb. kabul edilmeyecektir.


Adaylar ile yapılacak görüşmeler 17 Ocak 2022 ile 01 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Görüşmeye davetler, özgeçmişlerde belirtilen e-posta adreslerine gönderilecektir.