Ürün Teknoloğu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir(Bornova)
  • Tekstil

GENEL NİTELİKLER

TYH Tekstil A.Ş. İstanbul ve İzmir'de merkez ofisleri yanında Marmara, Ege ve Karadeniz Bölgelerinde 7, yurt dışında 2 olmak üzere toplam 9 Üretim tesisi ve 2 Lojistik merkezinde 4.500 çalışanı ve 20 milyondan fazla üretim kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük giysi üreticilerinden biridir. Kadın, erkek ve çocuk örme giysi üzerine uzmanlaşan TYH Tekstil dünyanın önde gelen markaları için üretim yapmaktadır.

Görev Tanımı

· Müşteri ile modele ait bir sorunu konuşup, çözebilme yeteneğine sahip olmak.(Modele ait teknik donanım ve İngilizce seviyesi olarak.)

· Bir modeli, ölçüm tablosuna göre ölçmek ve modele yapılmış daha önceki kritiklere yeni numune kontrollerini yapmak. Yeni modelse dosyaya göre doğruluğunu kontrol etmek.(Kritikleri yazmak hem müşteriye bilgi vermek hem modelhaneye geri bildirim yapmak.)

· Ölçüm raporlarını ve kritiklerini İngilizce olarak müşterinin bizi yönlendirdiği ortak platform olan PLM adında bir programa yazmak. (Program öğretilecektir.)

· Kalıp bilgisine sahip olmak. (Numunelerde problemleri görüp, yorum yapabilmesini kolaylaştıracaktır.)

· Modelleri mankene giydirip fotoğraf çekmek ve gerekli yerlerle paylaşmak.

· Tüm siparişlere ait üretimde dikilen, üretim numunelerinin kontrolünü yapıp, müşteriye göndermek. (Üretim biriminden müşteriye, talepleri ne olursa)

· Ekip yönetebilecek ve ekibini yetiştirebilecek.

· Üretime verilecek olan dikim notu ve numuneleri görmek ve onaylamak. (Hazır verileceklere üretime girmeden son göz olarak bakmak.)

Aranan Özellikler

· Lise, meslek yüksek okul ve üniversitelerin tekstil ile ilgili bölümlerinden mezun,

· İyi derecede İngilizce bilen,

· Sorumluluk sahibi,

· Müşteri odaklı,

· Kalıp bilgisi iyi,

· En az 3 yıl deneyimli,

· Tam müşteri sorumluluğu alabilecek,

“Ürün Teknoloğu (Garment Technologist)”ihtiyacımız vardır.

Benzer İş İlanları