Veteriner Hekim - Çiftlik Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Elmadağ)
  • Tarım / Ziraat

GENEL NİTELİKLER

Ankara Elmadağ ilçesinde bulunan şirketimiz bünyesindeki büyükbaş besi ve küçükbaş damızlık çiftliklerimizde çalışacak, üniversitelerin veteriner fakültesinden mezun, Elmadağ ilçesinde ikamet edebilecek, askerliğini yapmış, araç kullanabilen çiftlik sorumlusu alınacaktır. Bekar adaylar çiftlikte bulunan lojmanda kalabilirler.


Aranan Özellikler

- Veteriner fakültesinden mezun

- Ankara Elmadağ'da ikamet edebilecek

- Askerliğini yapmış

- B sınıfı ehliyeti olan

- Gebelik muayenesi yapabilecek

- Aşı protokollerine hakim

- MS Office programlarına hakim

- Esnek çalışma saatlerine uyabilecek


Şirket Tanıtımı

Büke Tarım ve Hayvancılık İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. 1998 yılında Ankara'da yem sanayiine hammadde, un fabrikalarına buğday tedarik etmek amacıyla kurulmuştur.
Büke Yem:
Güvenilir ve sağlıklı karma yem üretmek amacıyla 2003 yılında yem sektöründe de faaliyete geçmiştir. Üretmiş olduğumuz karma yemler büyükbaş ve küçükbaş araştırma çiftliklerimizde test edilerek piyasaya sunulmaktadır.
Büke Tohum:
Yüksek kalitede, diğer tür ve çeşitlerden ari, İç Anadolu ve geçit bölgelerindeki Türk çiftçilerine uygun fiyatlarla sertifikalı hububat tohumluğu sunmak için 2004 yılında sertifikalı tohumculuğa başlamıştır.
Büke Koyunculuk:
Ülkemizin kırmızı et ihtiyacını çözmenin en sağlıklı ve ucuz yolunun koyunculuğu geliştirmek ve büyütmek olduğuna inanan firmamız, bölge yetiştiricilerimizin İç Anadolu Bölgesi koşullarına uygun, yüksel ikizlik oranına sahip, sağlıklı damızlık koyun ihtiyacını karşılamak için 2008 yılında damızlık koyunculuk bölümünü kurmuş ve üretime başlamıştır.
Merkez Ofis: Balgat / ANKARA

Büyükbaş Çiftliği, Küçükbaş Çiftliği, Yem Fabrikası, Tohum Eleme Tesisi : Elmadağ / ANKARA