Yabancı Hasta/Satış Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya(Muratpaşa)
  • Sağlık Kuruluşları, Turizm, Sağlık Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Antalya ili Muratpaşa ilçesinde bulunan ofisimizde, kliniklerimizde ve Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi bulunan anlaşmalı hastanelerimizde her ay Birleşik Krallık, ABD, Kanada, Avrupa ve Körfez ülkelerinden gelen yüzlerce yabancı hastalarımıza hizmet vererek ülkemizin katma değeri en yüksek ihracat kalemlerinden biri olan sağlık turizmi sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmak ister misiniz?
Dünyanın dört bir yanından gelen hastalarımıza kendi dilini konuşabilen tercümanlarımız ve deneyimli sağlık personellerimiz aracılığıyla herşey dahil konseptinde cerrahi operasyon paketleri sunuyoruz.
30 yılın üzerinde tıpta uzmanlık deneyimi olan Profesör Doktor kurucularımızın yönetiminde 2020 yılında çıktığımız bu yolda çok kısa sürede binlerce hastamızın hayallerine ulaşmasını sağlayarak bu vizyon altında ülkemizin sağlık turizmi alanında ihracatına katkı sağlamaya her geçen gün büyüyerek devam ediyoruz.

Bu büyümemizin bir parçası olarak bizimle aynı heyecanı paylaşacak İngilizce, Fransızcaveya Almanca dillerinden en az biriniANADİLİ SEVİYESİNDE bilen "Yabancı Hasta/Satış Temsilcisi" arıyoruz.


İŞ TANIMI
Yurt dışından firmamıza başvuran müşterilerimizi tedavi/operasyonlar hakkında bilgilendirmek, satış yapmak ve hizmet sürecini yönetmek, müşterilerin sorularını cevaplamak ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır.


ARANILAN NİTELİKLER
. Satış-Pazarlamada en az 2 yıl deneyimli,
. Telefon üzerinden satış yapabilen,
. Güçlü iletişim yeteneğine sahip,
. Doğru diksiyon ve etkili konuşma becerisine sahip,
. Güçlü ikna ve kişilerarası becerilere sahip,
. Hedef ve performansa dayalı çalışacak,
. Satış ve Çözüm odaklı,
. Ekip çalışmasına yatkın,
. MS Office programlarına hakim,
. B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen
MAAŞ + CİRO ÜZERİNDEN PRİM