Yazılım Geliştirme Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Modalife
  • Ankara(Pursaklar)
  • Mobilya & Aksesuar
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

Modalife Mobilya 2200 çalışanıyla tüm Türkiyede, 5 Fabrikası ve 155 satış mağazasıyla üretimden halka aracısız satış yapan, Türkiyenin yegane ulusal mobilya markasıdır .Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde Faliyet Gösteren 5 adet fabrikamız ise 1100 personelle faliyetine devam etmektedir.
Kırıkkale OSB deki Mobilya üreten tesisimiz sektörün en gelişmiş makine parklarına ve üretim sistemlerine sahip olup toplamda 150.000 m2 kapalı alanda değerli müşterilerine hizmet vermektedir.
Tutkunu olduğu mobilya sektöründe, ülke çapındaki müşterileri için, ilk tercih edilen marka olma stratejisi doğrultusunda, yeni yatırımları ve sürekli gelişim yaklaşımları ile büyümesini sürdürmektedir.
Tesisimizde Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak görev yapacak ve asgari aşağıdaki özellikleri taşıyan çalışma arkadaşına ihtiyacımız vardır. Üretim tesislerimiz ANKARA ya 75 Km mesafede olup Ankara'dan servis hizmetimiz mevcuttur.


Teknik nitelikler:

- PHP ve MySQL ürün geliştirme deneyimine sahip,
- Bootstrap, Javascript(jQuery), CSS3, HTML5 konularına hakim,

- Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye, takımla birlikte ilerlemeye açık olan,

- Analitik düşünen / olayları detayları ile algılayan / soru soran,

- Konusu ile ilgili yeni teknolojileri takip eden

- Alanı ile ilgili yeni teknolojileri takip edebilecek, öğrenebilecek ve olası sorunları çözebilecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip.


Erkek adaylar için en az 2 yıl askerlik problemi olmayan veya askerliğini yapmış
Ankara'da veya Kırıkkale’de ikamet eden,

Yazılım geliştirici aranmaktadır.