Yazılım Geliştirme ve Proje Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Pendik)
  • Bilişim

GENEL NİTELİKLER

Firmamız Endüstriyel Bilgi Teknolojilerine ve Otomasyon yönelik yazılımürünleri ile ilgili satış, proje danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunmaktadır. İşletmelerin dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0 yolculuklarına yönelik sunduğumuz çözümlerle tesisler uçtan uça verimli, etkin, yüksek performansta çalışma özelliğine sahip olmaktadır.

Sektörel olarak; Otomotiv, Enerji, İlaç, Gıda, Petro-Kimya, Tekstil, Beyaz Eşya, Plastik, Yem, Makine İmalatı ve benzeri pek çok sektörde elde edilen tecrübelerle yenilikçi yazılım çözümler sunulmaktadır.

Yeni ve devam eden projelerimizde görevlendirilmek üzere, Yazılım Proje Uygulama ve Geliştirme Mühendisleri arayışımız bulunmaktadır. Bu ilanımızda öncelikli deneyimli olmak üzere üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik, Elektronik, Elektronik-Haberleşme, Kontrol ve Otomasyon, Mekatronik, Yazılım, Veri Yönetimi ve Bilişim bölümlerinden mezun olan adaylar değerlendirilecektir.

Yazılım Proje Uygulama ve Geliştirme Mühendisi, teknik hizmetler müdürlüğüne bağlı olarak çalışacak ve aşağıdaki görevlerden sorumlu olacaktır.Tercihen Anadolu yakası, İzmit Batı bölgelerinde ikamet eden veya ikamet edebilecek takım arkadaşları tercih edilecektir.

· Atanan projelerin geliştirilmesi, proje takibi ve son kullanıcı ilişkilerinin yürütülmesi

· Atanan projelerde kullanılması gereken ürünlerin eğitimlerini almak ve sertifika sürecini tamamlama,

· Atanan projelerde kullanılması gereken ürünler için kurulum ve lisanslama bilgilerine hakim olunması, olası güncellemelerin takip edilmesi.

· Müşteri memnuniyetini yakalamak adına açılan tüm taleplerin mümkün olan en kısa sürede karşılanması,

· Ofis ve sahada yoğun çalışma temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

· Teknik ve idari yönetimle iletişim halinde çalışabilecek ve yöneticisine raporlar sunabilecek,

· Endüstriyel Bilgi Teknolojileri ve Endüstriyel Otomasyon yazılımları konularında kariyer hedefi ve bu alanda motivasyonu bulunan,

· Takım çalışmasına uygun düzenli çalışma yeteneğine sahip,

· Endüstriyel Bilgi Teknolojileri ve Endüstriyel Otomasyon alanında yeni teknolojiler kullanmaya ve öğrenmeye açık, titiz, düzenli,

· Proje takibi ve planlama yeteneğine sahip,

· İngilizce konuşma ve yazışma konularına hakim

· Proje sebebiyle aktif saha çalışması gerçekleştirebilecek, yurt içi ve Yurtdışı seyahat engeli olmayan.