Yazılım Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Esenyurt)
  • Otomotiv

GENEL NİTELİKLER

İş Tanımı

1998 Kuruluşlu olan firmamız, Otomotiv Yan Sanayi sektöründe, Ön Takım Aksamları ( Rotil, Rotbaşı, Rot Mili, Viraj Rotu, Oynar burç ) üretmekte ve Avrupa’nın önde gelen tedarikçilerine ihracatını gerçekleştirmektedir.

Firmamız CNC ve Universal tezgahlardan oluşan makina parkında, talaşlı imalat, sıcak ve soğuk şekillendirme, kaynak ve montaj seri üretim hatlarına sahip olup Avrupa Kalite Standartlarına uygun ürün gerçekleştirmektedir.

İşyerimiz Esenyurt - Kıraç - Akçaburgaz Sanayi Bölgesi'nde olup, mevcut kadromuz 82 kişidir. Hafta içi çalışma saatlerimiz 08:00 - 17:30 olup, Cumartesi günleri 08:00 - 12:30 dur.

2018 yılında başladığımız Dijitalizasyon yazılım ve donanım altyapımızı veri toplama açısından %80 ve veri analizi ve raporlama açısından %40 seviyesinde tamamlamış olmamıza rağmen hala önümüzde aşılması gereken mesafeler konusunda IT departmanımızda görevlendirilmek üzere fiili kod yazılımı yapabilecek yetkinliğe sahip yazılım ve donanım konusunda kendine güvenen ve konuya hakim(işi bizde öğrenmearzusunda olanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır) işletme genelinde yapılan her türlü faaliyeti yazılıma aktarabilecek IT Departman Yöneticisi takım arkadaşı arıyoruz.

Bu pozisyonda çalışacak kişi bünyemizde mevcut olarak kullandığımız yazılımların bakımından ve geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. Ayrıca şirketimizde kullanılmak üzere yeni yazılım tasarımları geliştirecektir.

BU KONUDA 4 YILLIK BİR SÜRECİ BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLAMIŞ OLMAMIZDAN DOLAYI VAKİT KAYBETMEDEN HIZLA YOL ALABİLMEK İÇİN BU POZİSYON İÇİN ÖNCELİKLE TECRÜBE ARANMAKTADIR. TECRÜBESİZ ADAYLARIN BAŞVURUDA BULUNMAMALARINI RİCA EDERİZ.

Aranan Nitelikler

- Tercihen 4 Yılık Bilgisayar Mühendisliği mezunu
- Microsoft C# programlama diline hakim
- Windows Form geliştirmede bilgili
- OOP metodolojisi, yazılım tasarımı/mimarisi, kod kalitesi konularında bilgili
- Entity Framework konusunda bilgili
- Tercihan Devexpress komponentlerine hakim
- Git versiyon kontrol sistemi ile çalışabilecek

- Microsof Sql Server konusunda bilgili
- En az 3-4 yıl tecrübeli (staj dönemleri dikkate alınmayacaktır)

- Yeni teknoloji ve uygulamalara hızla uyum sağlayabilme yeteneğine sahip
- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen
- Yönetim ve organizasyon becerileri gelişmiş, takım çalışmasına yatkın olan
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olan takım arkadaşı arıyoruz
- Servis güzergahlarımız olan Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Sefaköy, İkitelli,Büyükçekmece ilçelerinde ikamet ediyor olmak tercih sebebidir.