Yeni Mezun Programı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kocaeli(Gebze)
  • Otomotiv

GENEL NİTELİKLER

‘Yeni Mezun Programı’ Nedir?

Gebze ve Yeniköy fabrikalarımızda devreye alınacak Beyçelik Gestamp Yeni Mezun Programı ile sürekli gelişim ve spesifik alanlarda sunduğu yapılandırılmış oryantasyon sayesinde farklı eğitim geçmişine sahip yeni mezunları istihdam ederek, otomotiv sektörünü derinlemesine inceleme ve farklı alanları deneyimleyerek tecrübe edinme fırsatı sunuyoruz.

Programın İçeriği

Programa dahil olan yeni mezunlarımız, Beyçelik Gestamp Akademi’nin özenle hazırladığı eğitim ve gelişim aktivitelerini içeren detaylı bir işe uyum & oryantasyon programına dahil olacaklar.

Bu süreçte; yeni mezunlarımız yeni çalışma yöntemleri öğrenecek, sektörle ilgili derinlemesine bilgi ve beceriler edinecek, farklı iş birimlerinde çalışma arkadaşları edinecek ve geniş bir kültüre dahil olarak, Beyçelik Gestamp bünyesinde orta vadede teknik ve ticari alanlarda sorumluluk almaya hazır hale gelecekler.

İşe Alım Kriterleri

  • Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri’nden 2022 Haziran ayında mezun olmuş veya yeni mezun olacak olmak,
  • Çok iyi düzeyde ingilizce bilgisine sahip olmak


Güçlü insan ilişkilerine, analitik bakış açısına, problem çözme yetkinliğine ve sunum becerisine sahipseniz ve ayrıca, büyük ve dinamik bir organizasyonun parçası olup, ekiple birlikte hareket ederek öğrendiklerinizi hayata geçirmek konusunda istekliyseniz, SİZİ BEKLİYORUZ! KARİYERİNE BEYÇELİK GESTAMP İLE BAŞLA !

İşe alım ve istihdamda değerlendirilen tek kriter işe uygunluktur. Herhangi bir ayrım yapılmaksızın tüm adaylara eşit fırsat sağlanmaktadır.