Yurtdışı Müşteri Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Bahçelievler)
  • Üretim Makine ve Ekipmanları, Otomotiv , Lojistik, Proje Taahhüt, Araştırma Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Merhaba,

Bahçelievler İstanbul merkezli uluslararası tedarik şirketlerimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı veya freelance olarak çalışıp ekibimize güç katacak kendi limitlerini keşfedecek yüksek cirolar hedefleyecek yeni takım arkadaşları arıyoruz.

Uluslararası rekabetçi ortamda belirlediğimiz Birleşmiş Milletler ve Çok Uluslu Amerikan Şirketleri olan müşterilerimizden gelen ürün ve servis taleplerini ,sınırlı sayıdaki rakiplerimize kaptırmadan işi almaya çalışan ,müşterilerimize ülkemizin rekabet ettiği ürünleri tespit edip satmaya çalışan dış ticaret ve tedarik ofisiyiz. Bir kısım hedeflerini gerçekleştirmiş bir kısım hedefleri içinde yeni kadrolara ihtiyaç duyan kurumsal olmayan mütevazi bir şirketiz.

Yapılacak İş :Müşterilerimiz gelen bu ürün ve hizmet taleplerini ihale mantığına göre araştırıp, gelen teklifleri arşivleyip analiz ederek teklif dosyası hazırlamak ve işin sonucunu takip etmek. Müşterimizin satın alımcıları ile düzenli iletişimde kalmak. Kazanılan ihale ürünlerinin bilgilerini kayıt edip ödemesini yaptırıp ürünün müşteriye teslimini organize etmek.


Başvuran Adaylarda Aranacak Özellikler :

1) İşe ve para kazanmaya ihtiyacı olup çalışmaya ve öğrenmeye istekli,

2)Güvenilir,sorumluluk bilinci yüksek ,

3) İşi zamanında yetiştirecek şekilde akılcı planlama yapabilen, takip yeteneği yüksek, SONUÇ ODAKLI hareket edebilen,
4) Türkçe’den İngilizce’ye İngilizce’den Türkçe’ye üst düzey çeviri yapabilecek kadar İngilizce’ye hakim,akıcı konuşabilen(Amerikalı müşteriler ile güçlü iletişim kurabilecek düzeyde)

5) Dünya saatine göre çalışmaya adapte olabilecek, (Ülkelerin yerel saatlerine göre çalışma sürecini yönetebilen)

6) Yurt içi ve dışı seyahat engeli olmayan,günün birinde ABD de yaşama hedefi olan,

7) Ofis programlarına hakim olan adayların başvurmalarını rica ederim.