Zorunlu Staj (Ticari Ekip / Kategori Departmanı) İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Kadıköy)
  • Bilişim, İnternet

GENEL NİTELİKLER

Üniversite Zorunlu Stajyer - Yaz Stajı Programı (Ticari Ekip / Kategori Departmanı)


BiSU ile 7 yıldır her evin temel ihtiyacı olan su kategorisinde 60'tan fazla şehirde bi’dolu markayı tek tuşla evlerinize ulaştırıyoruz. Bi’market ile de son 2 yıldır 7000’den fazla ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşmanızı sağlıyoruz, 7 şehirde sizlerleyiz.
BiSU ekibi olarak biz; bir yandan hayatı kolaylaştırırken bir yandan da kendimize ve işimize değer katmayı çok seviyoruz. Öncelikle harika ekibimizle sonra da yaptığımız işlerimizle ve başarılarımızla çook gurur duyuyoruz.
Bizi kullanan her tüketici bizim için ailemizin bir parçası oluyor. Onların beklentilerini anlayıp bu beklentileri karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Başarılı da oluyoruz ki her yıl sipariş sayımızı en az iki kat arttırıyoruz :) Tüketicilerimize verdiğimiz hizmet ve güven sayesinde daha fazla büyümeye, 2 milyona ulaşan indirme sayımızı daha da hızlı artırmaya devam ediyoruz.
Hızlı büyüyen ekibimizde mezun olmadan önce deneyim kazanmak istersen, start-up kültürünün içerisinde yer alıp yetkinliklerini geliştirmek istersen bu ilan tam sana göre!


Bu pozisyon için beklentilerimiz:

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinde eğitim görmen,
  • Haftanın 5 günü staja devam edebilecek olman,
  • Zorunlu staj kapsamında başvuru gerçekleştirmen,
  • Start-up kültüründe yer almak istemen ve dinamik bir ortamda çalışmaya hevesli olman.