Ece Boya Kimya San. ve Tic. A.Ş.

Ece Boya Kimya San. ve Tic. A.Ş.

  • Kimya

Firma Hakkında

Ece Boya Kimya San ve Tic A.Ş.1984 yılında Okay Erdoğan tarafından kurulan Ece Boya, kurulduğu tarihten bugüne kadar polyester reçine, jelkot, pigment pastalar ve mobilya grubu boya, vernik ve tiner üretimi alanında faaliyet göstermektedir.
Giderek artan talep karşısında ilk olarak 1995 yılında kapasite bakımından yüksek ve teknoloji açısından daha gelişmiş olan Orhanlı Tepeören Fabrikası\\'na geçme ihtiyacı duyulmuştur. Ardından 2002 yılının Mart ayında Tuzla\\'daki İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesinde yeni yapılan modern makinelerle donatılmış ve daha yüksek kapasiteli fabrikaya geçme kararı alınmış ve 2006 yılı başında taşınma gerçekleştirilmiştir. Halen sektörün en önde gelen markaları arasında bulunan Erco, aynı zamanda selülozik esaslı vernikler alanında Türkiye\\'nin ilk TSE belgesine sahip firmasıdır.
6 sene içerisinde büyüyen ve ikinci kuşak yönetimin göreve başlaması ile çalışmalarına hızla devam edip 2012 yılında Tepeören Fabrikası’nın yenileme çalışmalarına başlayan firmamız, 2013 yılının başında Genel Müdürlük ve boya, vernik ve tiner üretim tesislerini bu konuma taşımıştır. Ece Boya halen iki farklı konumda da üretim yapmaktadır.
Deneyimli, dinamik ve uzman kadrosu, modern üretim tesisleri ve güvenilir teknolojisi ile bilimsel çalışmanın önemine inanan Ece Boya, ileri teknolojilerin kullanıldığı araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile yeni çalışmalar geliştirerek müşterilerimize güvenilir ve kaliteli ürünler sunmaktadır.
Bugün gelinen noktada, erco markası dünyada 20\\'den fazla ülkeye pazarlanmaktadır. Sadece Türkiye\\'de değil, dünyanın birçok ülkesinde tercih edilen bir marka haline gelmiştir.