Flaktgroup Havalandırma Sanayi Anonim Şirketi

Flaktgroup Havalandırma Sanayi Anonim Şirketi

Firma Hakkında

Dr. Otto Happel tarafından 1920 yılında kurulan DencoHappel, günümüzde 50 den fazla ülkede, 1.750 civarında çalışanı ile hizmet vermektedir. Isıtma, soğutma, havalandırma ve filtreleme alanlarında yenilikçi, özgün, çevre dostu tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile sektör lideri konumundaki DencoHappel in merkezi Almanya, Herne dedir. Avrupa'nın en büyük klima santrali üretim tesisini bünyesinde barındırmakla birlikte Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Hindistan ve Çin'de de fabrikaları bulunmaktadır.
GEA Group'un stratejik yeniden düzenlenmesi sırasında, tüm eşanjör segmentinin Avrupa merkezli holding şirketi Triton'a devredilmesinin ardından (Triton başta Avrupa merkezli olmak üzere sektöründe öncü orta ölçekli firmaları bünyesine katarak, büyümesini ve gelişimini destekleyen bir ortaklık şirketidir. Hali hazırda toplamda 13,5 milyar € ciroya sahip ve 60.000 in üzerinde kişiye iş istihdamı sağlayan 29 şirketi bünyesinde bulundurmaktadır.) DencoHappel 2014'ten bu yana, Triton Ortaklığının bir parçası konumunda bulunmaktadır.
Hava iklimlendirme segmenti 2015 yılının ortalarından itibaren “DencoHappel” markası altında üretim yapmaktadır. DencoHappel asırlık geçmişe sahip iki ana ürün hattı DENCO® ve Happel® i aynı daire içine alarak bu saygın iki markanın itibarını taze bir nefesle sürdürmektedir.
DencoHappel Klima Sanayi A.Ş. (eski adıyla Gea Isısan) 2006 yılında grup bünyesine katılarak, İstanbul, Hadımköy'de bulunan klima santrali fabrikası ile ve satış ofisleriyle yurt içinde ve yurt dışında hizmetlerine devam etmektedir. Uzun yılların birikimi olan üstün Know-How ı ile ve sistem ihtiyaçları için en faydalı, en doğru ve en ekonomik ürünleri sunmayı kendine hedef edinen tecrübeli mühendisleriyle, en kritik ve en hassas konularda özel proje çözümleri geliştirmektedir.
DencoHappel markası akla en iyi performans, güvenilirlik ve kalite ile birlikte gelir. Bu güveni korumak için DencoHappel teknolojiyi yakından takip ederek, sürekli gelişen bir şekilde en iyiyi hedefleyerek yoluna devam etmektedir.