Gökerplast Plastik San.tic.ltd.şti.

Gökerplast Plastik San.tic.ltd.şti.

  • Plastik ve Ürünleri

Firma Hakkında

1988 senesinde kurulan ve kurulduğu ilk günden günümüze kadar içinde bulunduğu plastik sektöründe güvenilir bir yer edinen firmamız, sektördeki başarısını firma geleneklerine ve paydaşlarının çalışma arzusuna borçludur.
Üretimini yaptığımız Güvenlik Mühürleri konusunda Türkiye’de ve pek çok ülkede önde gelen kurumsal firmaların tedarikçisiyiz. Elektrik sayaçlarından kargo araçlarına , tren vagonlarından petrol tankerlerine , konteynerlerden nakit taşımasına kadar çok sayıda sektörde Gökerplast ürünleri ile karşılaşacaksınız.
Lokal pazarın tartışmasız lideri olan Gökerplast, 45 ülkeye direkt , toplamda 60'dan fazla ülkeye bayileri kanalıyla ihracat yaparak global bir marka olma konusunda da önemli adımlar atmıştır. 25 yılı aşkın süredir sanayinin içinde olmanın verdiği tecrübe ve güven ile size her zaman en iyi hizmeti vermekten mutluluk duyacağız.
Hedefimiz; Güvenlik Mühürleri kullanılan her sektörde aktif olmak, özgün ve yenilikçi ürünler ile sektörün gelişmesine fayda sağlamak ve “Made in Turkey” damgasını tüm Dünya’ya yaymaktır.

Faaliyet Merkezleri :
Genel Merkez – Kadıköy / İstanbul
İstanbul Anadolu yakasında bulunan Merkez Ofisimizde Yönetim , Muhasebe ve Satış-Pazarlama birimleri yer almaktadır.
Üretim Tesisleri - Çaycuma / Zonguldak
Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde 11 dönüm arazi içindeki üretim tesislerinin kapalı alanı 4.000 m² dir. Mevcut üretim kapasitesi 2013 yılında eklenen yeni ürünler ile yıllık 200 milyon adede ulaşmıştır. Konusunda Türkiye'nin tek çatı altındaki en büyük tesisidir. Tesisimizde Plastik Enjeksiyon, Metal İşleme, Montaj ve Markalama bölümleri ile Kalite Güvence, Sevkiyat ve Planlama birimleri görev yapmaktadır.
Markalama Tesisi - Neuss / Almanya
Gökerplast Almanya şubesi AB üye ülkeleri içindeki müşterilerimize hızlı servis ve düşük nakliye maliyeti amacıyla hizmete açılmıştır. Tesisimizde bütün ürün çeşitlerine markalama yapılabilmektedir. Konum olarak Avrupa'da her noktaya eşit mesafede bulunması, Neuss tesisimizi avantajlı duruma getirmektedir.