Ürün Geliştirme Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Zonguldak Çaycuma’da faaliyet göstermekte olan firmamızda Ür-Ge Mühendisi olarak yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşı ihtiyacımız bulunmaktadır.

GÖREV GEREKLİLİKLERİ

- 4 yıllık üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun olmak,

- İleri seviye Solidworks programı kullanabilmek (Kalıp tasarımı yapacak seviyede)

- İleri seviye teknik resim bilgisi sahibi olmak,

- Ofis programlarını iyi kullanabilmek,

- Raporlama kabiliyeti yüksek,

- İleri seviyede İngilizce bilmek

- İnsan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın olmak,

- Kendisine bağlı ekibi yönlendirme ve yönetme becerisine sahip olmak,

- Yeniliklere ve öğrenmeye açık olmak,

- ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi bilgisine sahip, süreç yönetim sistemine hakim,

- Yalın üretim, 5S, Sürekli İyileştirme teknikleri konusunda bilgisi olan ve bu konulardaki projelerde liderlik yapabilecek.

- Zonguldak Çaycuma çevresinde ikamet eden,

- Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmayan,

GÖREV , YETKİ VE SORUMLULUKLARI

1. Şirketin ürün gamında bulunan bütün ürünlerin mamul, yarı mamul çizimlerinin hazır ve güncel bulundurulmasını sağlar. Ürünlerde yapılan değişiklikleri takip eder ve çizimlere yansıtır.

2. Şirkete ait bulunan bütün kalıpların çizimlerinin hazır ve güncel bulundurulmasını sağlar. Kalıplarda değişiklikleri çizimlere yansıtır.

3. Yeni ürün tasarım projeleri için yapılan çalışmaların kayıtlarını tutar, tasarım aşamasında yapılan değişiklikleri kayıt eder ve onaylanan tasarımlar için numune ve kalıp yapım aşamalarını takip ederek satın alma bölümüne kalıp ve numune siparişlerini iletir.

4. Kalıp yapımında ve tadilatların yapımında teklifleri toplar ve seçilen teklifin zamanında ve istenildiği gibi teslim edilmesine kadar geçen süreci takip eder.

5. Bölümü ve süreci ile ilgili formların, dokümanların doğru ve eksiksiz doldurulmasından sorumludur.

6. Bölümü ve süreci ile ilgili ISO 9001:2015 çalışmalarını yapar ve düzenli olarak kontrollerini yapar, sürekli iyileştirme çalışmaları ile sistemin düzgün işlemesini sağlar.

7. Bölüm personelinin ve çalışma alanlarının 5S kurallarına ve Yalın üretim felsefesine uyumunun sağlanmasından sorumludur.

8. Bölümüne ait çalışma alanlarının Fabrika ISG sorumlusu ve ISG kurulunca alınan kararlar doğrultusunda ISG şartlarına uygun hale getirilmesi çalışmalarını yapar.

9. Bölümü ile ilgili malzeme ve teçhizat eksikliklerini takip ederek “satın alma bölümüne” sipariş açar ve uygun malzemenin seçilmesi aşamasında satın alma bölümüne destek sağlar.

10. Bölümü için gelen makine, malzeme ve teçhizatın kabul ve uygunluk onayını verir ve bunların verimli ve düzgün kullanılmasını sağlar.

11. Bölümü ve süreci ile ilgili risk ve fırsat analizlerini yapılmasında ekip liderliği yapar.

12. Her ay sonunda bölümü ile ilgili performans değerlendirmelerini analiz ederek üst yönetime rapor sunmak.