Ksb Pompa Armatür San. ve Tic. A.Ş.

Ksb Pompa Armatür San. ve Tic. A.Ş.

Firma Hakkında


   KSB Pompa Armatür San. ve Tic. A.Ş.
 

KSB 1871 yılında Almanya’da kurulmuş olup, kaliteli, uzun ömürlü ve az enerji tüketen pompa ve vanaları ile endüstriyel tesislerden şehir su şebekelerine, binalardan arıtma tesislerine, enerji santrallerine kadar bir çok sektörde müşterilerine en iyi çözümleri sunmaktadır. 140 yılı aşkın tecrübesi ve  dünya çapında 15000’i aşkın çalışanı ile 130 ülkede faaliyet gösteren KSB, sektörün liderlerindendir.
KSB Pompa Armatür San. ve Tic. A.Ş. , Ankara’da bulunan 20.000 m2 açık, 7.000 m2 kapalı alana sahip fabrikası ile yatay norm tip, çok kademeli, inline tip ve hidrofor üretimi yapmaktadır.
Ankara Merkez Ofisi, Marmara Bölge Müdürlüğü ve Antalya, Bursa, İzmir, Adana, Trakya Bölge Müdürlükleri ile müşterilerimize her zaman yakın olmayı hedefliyoruz.
Ankara ve İstanbul’da bulunan Merkez servisleri ve Türkiye çapına yayılmış yetkili servisleri ile tüm tesislerde tamir, periyodik bakım, devreye alma, montaj süpervizörlüğü vb. tüm hizmetleri vermektedir.
KSB aktiviteleri hakkında bilgi sahibi olmak ve 30'dan fazla üretim merkezini incelemek isterseniz www.ksb.com web sitesini ziyaret ediniz.