Promar Endüstriyel Kimyasallar A.Ş.

Promar Endüstriyel Kimyasallar A.Ş.

  • Kimya

Firma Hakkında


Promar Endüstriyel Kimyasallar

 

Promar Endüstriyel Kimyasallar, üretimini yaptığımız Endüstriyel Yağlar, Elyaf İplik Yağları, Boyahane Kimyasalları, Tekstil Makine Yağları ve Temizleyicileri, Özel Kimyasallar veDuPont, Q8 Oils gibi konusunda güçlü markaların distribütörlük ürünlerinden oluşan ürün portföyü ile dünya çapında 12 ülkede hizmet sunan güvenilirliğini ispatlamış bir firmadır.

 

Yüksek ürün standartlarıyla satış öncesi ve sonrası bilgi, hizmet desteğinin oluşturulması, problemlere ortak çalışmalar ile çözümler yaratan teknik servis yaklaşımlarının sunulması ve bu sayede mutlak müşteri memnuniyetinin sağlanması temel amaçlarımızdır.

Müşterilerimize sunduğumuz ürünlerin sürdürülebilir standartlarımız ve ürünlerimizin kalitesi başarımızın kaynağı ve garantisidir.

Bu amaçlar için yüksek seviyede kalite standartlarının tesis edilmesi veKalitenin Promar için Güvence olması en temel yaklaşım felsefesi olarak kabul edilmiştir.Promar ISO9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine sahiptir. Çevre, insan ve iş güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını titizlikle yürüten Promar Endüstriyel KimyasallarÜçlü Sorumluluk (Responsible Care) Prensiplerini uygulayarak sosyal sorumluluklarını yerine getirmektedir.

Promar Endüstriyel Kimyasallar yetenekleri ve endüstriyel bilgi birikimi ile sunduğu hizmetlerde kalite, esneklik, uygunluk ve güvenilirliği bir arada sunmaya odaklanmıştır. Tecrübemiz ve sahip olduğumuz kaynaklarımızla kimyasal ve lubrikant tedarikçisi olarak müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünleri doğru zamanda ve doğru yerde sunmaktadır.


 




 


Firmaya Ait İş İlanları