Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • Eğitim Danışmanlığı , Eğitim

GENEL NİTELİKLER

İlanımız Kimler İçin?

Kendine değer veren, hayatın sundukları ile yetinmeyen, başarılı olmak ve yükselmek isteyen, bunda karalı olan, yaptığım işi geliştirebilirim, fark yaratabilirim yeter ki düzgün şekilde yönlendirileyim diyorsanız. Bir makinenin parçası olarak birlikte daha büyük işler başarabiliriz diyorsanız bu ilana başvuru yapın. Kısa vadeli düşünüyorum, rahat bir işim olsun diyorsanız ilanımız size göre değildir.


Biz Kimiz?

Kurumumuzu piyasadaki dün kurulmuş yüksek vaatler ile personel temin edip; zamanında ve tam maaş ödemeyip bunu kazanç sayan, sosyal haklarınızı çalarak tek amacı kar etmek olan kurumlarla karıştırmayınız. Biri gelir, biri gider mantığıyla değil aldığı her çalışma arkadaşını geliştirmeye tam donanımlı hale getirmeye ve yükseltmeye çalışırız. Merkezi Eğitim kurumları sistematik ve disiplinli şekilde olarak çalışan, 14 yıldır başarı ile faaliyet gösteren, parlak bir geçmişi olan ve geleceğe dair hedefleri bulunan eğitim, yazılım, sistem entegrasyonu, reklamcılık ve satış alanlarında faaliyet gösteren. Alanlara ayrılmış şekilde onlarca rakibi olsa da kapsayıcılık olarak tek ve rakipsizdir.


Nasıl Çalışıyoruz?

Çağrı merkezi görevlilerimize fiziki ve telefon üzerinde satış yapabilmeleri için yeni bir meslek kazandıracak düzeyde satış eğitimi verilmektedir.

Çağrı merkezi görevlilerimize tüm yasal haklarına ek imkanlar, düzenli olarak eğitimler ile kendilerini geliştirme fırsatı sunmaktayız.

Başarılı her birey kurumumuzda ödüllendirilmekte ve verdiği emeğin karşılığını sonuna kadar almaktadır. Tüm çalışma arkadaşlarımız gibi özverili ve akılcı, görevlerine bağlı ve sorumluluk sahibi, yarına dair planları ve yapmış olduğu işe katkısı olan çağrı merkezi bölümümüzde çalışacak yükselme hedefi olan vizyon sahibi çalışma arkadaşları aramaktayız.


Beklentimiz

Çağrı merkezi personeli arkadaşlardan beklentimiz kendi işini yapıyormuş gibi işi sahiplenmesi ve her bir müşteriyle kendi müşterisi gibi davranmasıdır. Kendisine verilen görevi layığı ile yerine getiren her personelimize uzun yıllar boyunca birlikte başarılı olmayı sunuyoruz.

Not: Başvurular yalnızca CV ile yapılmalıdır. Diğer başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Yalnızca eğitmenlik ve bu ilan harici diğer alanlardaki başvurular için bize email yolu ile ulaşabilirsiniz.