Çağrı Merkezi Teknik Destek Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Gemaş A.Ş'nin önemli iştiraklerinden olan RxMediaPharma® Eczane Yönetim Sistemi, bütün fonksiyonlarıyla tam bir eczane yazılımı olarak detaylı satış ve alış takibi, takas işlemleri, detaylı maliyet ve stok raporlama gibi seçeneklerin yanında İTS ve Medula, özel sigorta, provizyon ve yazarkasa POS entegrasyonlarına sahip eczanedeki tüm iş süreçlerini en doğru şekilde yapılmasını sağlayan bir eczane otomasyonudur.

RxMediaPharma® Eczane Yönetim Sistemi, 20 yıl üstünde tecrübesiyle sektörde lider olan ve aynı şekilde firmamızın bir başka önemli iştiraki olan RxMediaPharma® İnteraktif İlaç Bilgi Kaynağı ile tam entegrasyona sahip tek eczane yazılımıdır. Bu entegrasyon sayesinde RxMediaPharma® Eczane Yönetim Sistemi, eczanelere en güncel SUT ve Fiyat bilgilerini sağlamakta, akılcı ilaç kullanımına yardımcı farmasötik bakım yöneticisi özelliği ile hastaların reçete analizindeki; ilaç etkileşmeleri, özel klinik uyarıları, gebelik ve özel durum bilgisine erişim ile eczanelere doğru ve güvenilir bilgi sunmaktadır.

Ayrıca RxMediaPharma® İnteraktif İlaç Bilgi Kaynağı; sağlık sektöründe çalışan sağlık profesyonellerine, bilgi destekli hizmet sağlayan; tıp, eczacılık, diş hekimliği ve hemşirelik gibi sağlık alanında hizmet vermek üzere eğitim gören öğrencilerin ilaçlar hakkında teorik ve uygulamaya yönelik bilgi alabilecekleri özgün bir bilgi kaynağıdır. Bu nedenle başta serbest eczaneler olmak üzere, ilaç ve eczacılık hizmetlerinin verildiği her sektöre ve Türkiye’nin sağlık sistemine katma değer sağlamaktadır. “

İzmir Bornova'da bulunan RxMediaPharma® Eczane Yönetim Sistemi iştirakimizde görev alacak " Çağrı Merkezi Teknik Destek Elemanı " arayışımız bulunmaktadır.

· Tercihen Çağrı Merkezi tecrübesi olan

· Eczane işleyişine hakim,

· Üniversitelerin Eczane Hizmetleri Bölümü’nden ya da Bilgisayar Programcılığı Bölümlerinden mezun olmak (tercih sebebidir),

· Tercihen Medula , İTS , Renkli Reçete Sistemi , Medikal Ürün Sistemi , FarmaInbox , CETAS gibi eczacılık süreçlerinde kullanılan portal ve servisleri bilen.

· Microsoft Office uygulamalarına hâkim, işinin gerektirdiği raporlamayı yapabilen,

· Analitik düşünme becerileri gelişmiş,

· Ekip çalışmasına, yoğun ve esnek çalışma temposuna uyum sağlayabilen,

· Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği kalmamış

· Diğer eczane otomasyonlarında çalışmış olmak, Eczane teknisyenliği yapmış olmak, Eczaneler ile bakım sözleşmesi imzalayan firmalarda çalışmış olmak tercih sebebi sayılacaktır,

· Pandemi dönemi süresince “home office“ çalışabilecek fakat pandemi sonrası Bornova ofisimizde de çalışabilecek, bu nedenle evinde sabit interneti & bilgisayarı (Masaüstü ya da Laptop) olan takım arkadaşları aramaktayız.

İŞ TANIMI

· RxMediaPharma® Eczane Yönetim Sistemi yazılımımızın kullanımı ile alakalı eczanelerden gelen soruları cevaplayacak, iletişim halinde olacak,

· Eczacı ve Eczane Teknisyenleri tarafından İletilen bulgu , talep ve şikayetleri bilgisayar ortamında anlaşılır, detaylı ve düzgün bir şekilde raporlayacak takım arkadaşları aramaktayız.