Denetçi Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Zonguldak(Merkez)
  • Mali Müşavirlik - Muhasebe, Denetim Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Köker YMM Bağımsız Denetim A.Ş. KGK, SPK ve EPDK mevzuatınca bağımsız denetimle yetkili kuruluşlar arasında olan, "Bağımsız Denetim", "Yeminli Mali Müşavirlik" ve "Danışmanlık" şirketidir.

Şirketimiz meslekte otuz yıldan fazla bilgi birikimine sahip olan, konusunda uzman YMM ortakları ve profesyonel denetim kadrosuyla, Ankara, İstanbul ve Zonguldak ofislerinde ulusal ve uluslararası birçok şirkete bağımsız denetim, yeminli mali müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Köker YMM merkezi İngiltere’ de bulunan, Dünyanın 80 ülkesinde, 500 ofisi ve 14.000 çalışanı bünyesinde barındıran uluslararası denetim ve müşavirlik organizasyonu olan AGN International üyesidir.

Şirketimizin Zonguldak Merkez Şubesi bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki özelliklere uyan kadın çalışma arkadaşları arıyoruz..


· 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin Ekonometri, İktisat, İşletme, Maliye bölümlerinden mezun,
· MS Ofis uygulamalarına, özellikle Excel programını ileri derecede kullanabilen,
· Tercihen yeminli mali müşavirlik faaliyetlerinde en az 2 yıl tecrübeli, KDV iadesi raporlamalarında "uygulama tecrübesi" olan,
· Analitik düşünebilen,takım çalışmasına yatkın ve iletişim becerisi yüksek,
· Sonuç odaklı ve dinamik bir çalışma ortamında çalışabilen,
· Tercihen SMMM stajını başlatmış,
· Sözlü Ve Yazılı İletişim Becerisi Yüksek ,
Dikkatli, Sonuç Odaklı, Titiz Ve Yüksek Derecede Sorumluluk Sahibi,
Yoğun Çalışma Temposuna Ve Esnek Çalışma Saatlerine Uyum Sağlayabilecek,

İŞ TANIMI

·Birlikte çalışacağı ekip ile birlikte hizmet verilen şirketlerin, KDV iadesi ve diğer tasdik işlemlerinin yapılması, danışmanlık hizmetlerinin verilmesi.